Mušák Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 chci si změnit nick na psn, ale nejde se mi odhlásit. Potom je v menu jenom sign in a není tam založit nový účet. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Nick na PSN zmenit nejde. Jen kdyby jsi si zalozil novy PSN ucet. Pokud se nepletu. Edit: myslim ze si budes muset smazat usera a pak si zalozit noveho aby ti sel ten novy PSN ucet. Ale nejsem si jisty.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Květen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 zkusim :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radiel Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 mazat nic nemusis jen vytvor noveho usera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Nemusis no ale ja to myslel aby mel jen 1 usera v ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radiel Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 ja mam 5 uctu americky,japonsky cesky,anglicky a cinsky z duvodu ze hlavne driv se objevovali dema driv nez na evropskym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Zdravím měl bych dotaz. Kupuju PS3 z druhé ruky. Chci si tam samozřejmě založit vlastní účet a nebo použít ten co mám teď v PS Vitě. Jde to? Můžu mít jeden účet na ps vitě i PS3? A druhá otázka je ten člověk tam asi nechá svůj profil. Když ho teda smažu,abych si vytvořil svůj, nesmaže se obsah? Třeba dema a hry, které má nahrané na HDD to by byla škoda. V PS vitě to totiž nejde musí se zase vše uvést do továrního nastavení když se mění účet. Díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Účet, který máš na PS VITA můžeš použít i na PS3. Nejdřív bych vytvořil nový účet na PS3 a až pak bych smazal, ten co tam je. Všechny hry a dema tam určitě zůstanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Díky a ještě hloupá otázka. Musím ten účet na PS3 vytvořit nový, jakože dám registraci a použiju ty co mám v PS Vitě a nebo se v PS3 jen přihlásím pod uživatelským jménem a heslem co mám na vitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Vytvoříš v PS3 novýho usera a pak tam dáš použít existující účet (ten co máš na VITĚ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Doggy18 Odesláno Květen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2014 Zdravím ludia. Kúpil som si PS3 tiež z druhej ruky a mám takýto problém. Tiež chcem svoj PSN účet ale hry sú na HDD z účtu predošlého užívatela. Keď ho vymažem hry sa mi zmažú ? Lebo všetci mi hovoria že áno lebo hry sú prepojené s tým účtom na ktoré boli stiahnuté. Dá sa to nejak obísť bo má tam BF 3 Premium a nerád by som o to prišiel. Ďakujem za skorú odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 jo presne tak, pokud ho smazes tak ti ty hry nepojedou, vytvor si noveho usera a tam se prihlas svym PSN uctem a muzes hrat na svem uctu ty hry co on ma koupene na tom druhem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mušák
chci si změnit nick na psn, ale nejde se mi odhlásit. Potom je v menu jenom sign in a není tam založit nový účet. dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.