Mušák Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2012 chci si změnit nick na psn, ale nejde se mi odhlásit. Potom je v menu jenom sign in a není tam založit nový účet. dík Citovat
0 Manoust Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2012 Nick na PSN zmenit nejde. Jen kdyby jsi si zalozil novy PSN ucet. Pokud se nepletu. Edit: myslim ze si budes muset smazat usera a pak si zalozit noveho aby ti sel ten novy PSN ucet. Ale nejsem si jisty.:bash: Citovat
0 radiel Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2012 mazat nic nemusis jen vytvor noveho usera Citovat
0 Manoust Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2012 Nemusis no ale ja to myslel aby mel jen 1 usera v ps3 Citovat
0 radiel Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2012 ja mam 5 uctu americky,japonsky cesky,anglicky a cinsky z duvodu ze hlavne driv se objevovali dema driv nez na evropskym Citovat
0 Susperian Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2012 Zdravím měl bych dotaz. Kupuju PS3 z druhé ruky. Chci si tam samozřejmě založit vlastní účet a nebo použít ten co mám teď v PS Vitě. Jde to? Můžu mít jeden účet na ps vitě i PS3? A druhá otázka je ten člověk tam asi nechá svůj profil. Když ho teda smažu,abych si vytvořil svůj, nesmaže se obsah? Třeba dema a hry, které má nahrané na HDD to by byla škoda. V PS vitě to totiž nejde musí se zase vše uvést do továrního nastavení když se mění účet. Díky za odpověd. Citovat
0 Ládaví88 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2012 Účet, který máš na PS VITA můžeš použít i na PS3. Nejdřív bych vytvořil nový účet na PS3 a až pak bych smazal, ten co tam je. Všechny hry a dema tam určitě zůstanou. Citovat
0 Susperian Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2012 Díky a ještě hloupá otázka. Musím ten účet na PS3 vytvořit nový, jakože dám registraci a použiju ty co mám v PS Vitě a nebo se v PS3 jen přihlásím pod uživatelským jménem a heslem co mám na vitě. Citovat
0 Ládaví88 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2012 Vytvoříš v PS3 novýho usera a pak tam dáš použít existující účet (ten co máš na VITĚ). Citovat
0 Doggy18 Odesláno Květen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2014 Zdravím ludia. Kúpil som si PS3 tiež z druhej ruky a mám takýto problém. Tiež chcem svoj PSN účet ale hry sú na HDD z účtu predošlého užívatela. Keď ho vymažem hry sa mi zmažú ? Lebo všetci mi hovoria že áno lebo hry sú prepojené s tým účtom na ktoré boli stiahnuté. Dá sa to nejak obísť bo má tam BF 3 Premium a nerád by som o to prišiel. Ďakujem za skorú odpoveď. Citovat
0 Manoust Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2014 jo presne tak, pokud ho smazes tak ti ty hry nepojedou, vytvor si noveho usera a tam se prihlas svym PSN uctem a muzes hrat na svem uctu ty hry co on ma koupene na tom druhem Citovat
Otázka
Mušák
chci si změnit nick na psn, ale nejde se mi odhlásit. Potom je v menu jenom sign in a není tam založit nový účet. dík
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.