Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zabránění flagu?


Molda22

Otázka

Zdravím, mám dotaz. Mám fat xbox s fw z doby ještě před xgd3 hrami, tuším, že lt+1.1

nemám už moc času na hraní, ale občas bych si chtěl něco zahrát a nebude mi vadit si koupit originálku, ale nechtěl bych aby konzole schytala flag.

Když si tím pádem pořídím nějakou originálku, tak to po mě bude vyžadovat update dasboardu a tím pádem se mi smaže i ten fw lt+1.1 a prý konzole schytá i flag při updatu z originálního dvd.

Je nějaká možnost, jak sám zabránit tomu flagu bez toho aniž bych musel updatovat na nový firmware lt 3.0 nebo si nechával předělávat konzoli na RGH? Jakýkoliv způsob. Live klidně oželím když to bude nutné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Čili flag schytám každopádně, ale pokud se nepřipojím na live, tak mi to s konzolí nic neprovede? Flag je jen "označení" konzole s tím, že když bych se připojil, tak dostanu ban, bloknou mi hard disk atd. Ale pokud budu mtí flag a nepřipojím se na live, všechny funkce budou zachovány a originálky budu moct normálně hrát, souhlasí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu