xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TOMFX Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Neví někdo jak udělat kdyžm mám na HDD u xka save z jinýho profilu kterje už je smazanej aby ten svae fakal na mym profilu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 tohle jsem ještě nezjišťoval zkoušel jsi normálně kopírovat? v případě že starý profil je smazaný kde to máš uloženo? podívej se pořádně jestli to není pod něčím co obsahovalo název starého profilu a případně změnit na nový, tohle jsem nikdy nevyužíval, takže ti přímo takhle neporadím, ale snad se objeví někdo kdo měl stejný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 infernus Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Přidám se koukam na videa nahrávaná z xboxu na youtube a chtěl bych se zeptat jak se dělají skreeny a natáčejí videa na xboxu dik za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Přidám se koukam na videa nahrávaná z xboxu na youtube a chtěl bych se zeptat jak se dělají skreeny a natáčejí videa na xboxu dik za odpověd Co já jsem viděl, tak to jsou videa nahrávaná normálně kamerou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Přidám se koukam na videa nahrávaná z xboxu na youtube a chtěl bych se zeptat jak se dělají skreeny a natáčejí videa na xboxu dik za odpověd Buď nahrané kamerou, nebo potřebuješ TV kartu k PC, propojíš a nahráváš rovnou do PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Přidám se koukam na videa nahrávaná z xboxu na youtube a chtěl bych se zeptat jak se dělají skreeny a natáčejí videa na xboxu dik za odpověd Nebo připojíš Xbox k DVD / VCR rekorderu a pak si to převedeš do PC ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 nahrávat přímo v xku na HDD stopro nejde, takže využij jednu z možných nápověd od kluků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TOMFX Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 No nwm jak to popsat prostě sem prohlížel HDD najel sem na games a tam save na Halo 3 s názvem lukyn a ještě jeden.. zkoušel sem si založit new profil s názvem lukyn a nic ani přejmenováno profilu.. skopčit to nikam nejde dám copy vyberu hadr a nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pato1732007 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 tak sa pytam mam gta 4 a chcem dat cheaty co urobyt napise mi nieco ked dam A s live a ked x tak nic ako to tam dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 zde máš přesný postup Cell Phone Passwords At any time during the game, pull out Niko's phone and dial these numbers for the desired effect. Please note that cheats will affect missions and achievements.Password Effect 468-555-0100 Change weather 486-555-0150 Get a different selection of weapons 486-555-0100 Get a selection of weapons 267-555-0150 Raise wanted level 267-555-0100 Remove wanted level 362-555-0100 Restore armour 482-555-0100 Restore health, armor, and ammo 948-555-0100 Song information 227-555-0142 Spawn a Cognoscenti 227-555-0175 Spawn a Comet 938-555-0100 Spawn a Jetmax 625-555-0150 Spawn a Sanchez 227-555-0168 Spawn a SuperGT 227-555-0147 Spawn a Turismo 359-555-0100 Spawn an Annihiliator 227-555-0100 Spawn an FIB Buffalo 625-555-0100 Spawn an NRG-900 pokud ti to nejde děláš něco špatně....ale těžko říct co protože to zvládne i úplný hlupák....mimochodem jak dlouho hraješ hru? možná bys měl konzoli prodat.....víš...oni hráči cheaty používat nemusejí...to dělaj jen slaboši nic proti....ale nevím proč chceš hrát podvodem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 uz sem to psal, mas tri joypady,jeden nahore vlevo,druhej vpravo dole,a posledni je velkej a ten je dole vlevo,tim das nakej smer ted nevim presne mozna doleva nebo nahoru vazne nevim a vyjede ti mobil,tim samim joypadem jezdis po mobilu,natukas si tam cislo a potvrdis zadne X mackat nemusis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 No takze ja to poznam len z PC verzie ale pokial viem, tak cheaty na telefone normalne vytacas. A na to aby si mohol s telefonom vytacat, potrebujes prejst prvu misiu, kde ten telefon dostanes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MasterMIND Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Čau :), dostal jsem na vánoce xbox (je super), a hned mám pár lam otázek :lol:: 1) když budu hrát po netu jenom originální hry, a když nebudu připojen na xbox live s neoriginální hrou, tak ban nedostanu?:) 2) když provedu update xboxu, a jakékoliv další věci, tak ban taky nedostanu? A taky když provedu update, tak budu na něm moct hrát pořád nelegální hry? (není to jak s psp?) 3) dejme tomu, že iso nemá stealth... mohu s tím hrát, pokud mám konzoli offline? Tím myslím, jestli se o tom do xboxu neuloží nějaké info, a potom když to zapojím k netu, tak se to uploadne na net, tam na to příjdou (že to byla neoriginální hra) a dají mi ban :D Předem děkuji za podání ruky blbovi :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 1) když hry vypálené nebudeš hrát po netu i tak ban dostat můžeš 2) update je něco jiného ten nemá s banem nic společnýho pokud ban dostaneš tak se to bude jistě týkat her a flashe :) 3) hry které nemají stealth nehrej raději ani off :) online už vůbec ne :) a hlavně nehrej hry které ještě nevyšli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Banikovec1468622719 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Jde zapojit xbox 360 do monitoru ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 jo jde,pres HDMI to DVI kabel napriklad nebo pokud to monitor umi tak primo pres HDMI kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 jsem rád, že se topic osvědčuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Taky se optam : jake pouzivate ve vasem Xboxu chlazeni ? Ktere se vam osvecilo ? Popripade upravy ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Taky mám otázku kde seženu program na ověřování Stealthu??našel jsem jich pár ale pořád se bojim takže pls něakej ověřenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jt1 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Potřeboval bych laicky vysvětlit, jak připojim Xbox (elite...nevim, jestli má naky kabely navic) k monitoru u PC... ...+k elite verzio jsem dostal sluchatka....nejenže nejsou v černé barvě, jak mají být, tak nemají takovej rozšiřitelnej konec....(viz foto http://www.ixbt.com/consoles/images/info_xbox360/xbox360ph_headset.jpg )...nejde mi zvuk do sluchátek, tak si říkám, čím to tak může být? Do repráku u televize normálně jde, ale do xbox sluchátek vůbec a do mých KOSSek jdou jen do levýho a v pravym sluchátku to šumí, že slyšim kulový... ...díky všem za rychlé rady, už chci pařit :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MasterMIND Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Ještě mám jeden dotázek :), stáhl jsem si hru, v xdvdmulleteru mám zaškrtnutý celý pravý sloupec, a v levém Europe... Když dám AutoFix (pro jistotu), tak mi to tam po chvilince napíše tuto hlášku: "Game not found in database or ini filecould not be loaded". Vím, co to znamená, ale co mám s tím udělat?:) Předem děkuji za odpověď :) //ok, dík dante, to víš, lama začátečník :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 otázka zní jinak proč používáš program, kterému nerozumíš, protože nechápu co chcedš fixovat když máš vše ok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Stejne by me zajimalo proc tady neni sekce : tuning , upravy vasis Xboxu po strance chlazeni atd. mohlo by se to zmenit ? Docela by me to zajimalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Potřeboval bych laicky vysvětlit, jak připojim Xbox (elite...nevim, jestli má naky kabely navic) k monitoru u PC......+k elite verzio jsem dostal sluchatka....nejenže nejsou v černé barvě, jak mají být, tak nemají takovej rozšiřitelnej konec....(viz foto http://www.ixbt.com/consoles/images/info_xbox360/xbox360ph_headset.jpg )...nejde mi zvuk do sluchátek, tak si říkám, čím to tak může být? Do repráku u televize normálně jde, ale do xbox sluchátek vůbec a do mých KOSSek jdou jen do levýho a v pravym sluchátku to šumí, že slyšim kulový... ...díky všem za rychlé rady, už chci pařit :p ten headset neboli sluchatka neslouzi aby ti v nich sel zvuk,slouzi pouze ke kecani s lidma pres Xbox LIVE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Ještě mám jeden dotázek :), stáhl jsem si hru, v xdvdmulleteru mám zaškrtnutý celý pravý sloupec, a v levém Europe... Když dám AutoFix (pro jistotu), tak mi to tam po chvilince napíše tuto hlášku: "Game not found in database or ini filecould not be loaded". Vím, co to znamená, ale co mám s tím udělat?:) Předem děkuji za odpověď :)//ok, dík dante, to víš, lama začátečník :lol: nemusis davat zadnej autofix pokud to mas tak jak rikas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.