DeSmond Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Jak uz to tak byva kazdym rokem i tento se dockame noveho NFS a po neuspechu nove "znacky" Run muzem cekat navrat ke klasice a to "reinkarnace" Most Wanted, ktera je mnohymi povazovano za to nejlepsi, co kdy znacka vyplodila. Vyjde jak uz je zvykem letos na podzim a na starost ho bude mit tvurci celek Criterion Games, ktery je znamy predevsim serii Burnout a na starosti mel uz predloni dalsi navrat serie NFS ke korenum a to hru NFS: Hot Pursuit. Tady je prvni obrazek, dalsi info muzem s nejvetsi pravdepodobnosti ocekavat na E3, kde se pravdepodobne dockame i nejakeho toho traileru ci gameplaye ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 "reinkarnace" Most Wanted, ktera je mnohymi povazovano za to ---nejlepsi---, co kdy znacka vyplodila. mohli by už konečně přestat těžit na názvu a vy.srat se na to.Od NFS U2 to jde celý do kytek.Buď ať udělaj nějaký pořádný pokračování NFS a nebo ať si to přejmenujou na shit from speed ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Na dloubnuti do reinkarnace jsem cekal, ale vzhledem k tomu ze se o hre moc nevi, tak nevim zda to mam nazvat remakem :) To ze to mnoho lidi pozaduje za nejlepsi je nevyvratilny fakt (ja sam to nehral tak nevim, pro me NFS taky skoncilo U2 ;)) To ze jde znacka do kytek je sice fakt, ale myslim ze EA zatim nema duvod znacku rusit, pac se da porad slusne dojit ;) Kazdopadne uvidime, treba to po dlouhedobe bude poradne NFS, criterion zavodni hry delat umi, HP me sice extra nechytlo, ale treba ten vysledek bude lepsi kdyz pujde o zavodeni v otevrenem hernim svete (teda predpokladam)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 No tak U2, Most Wanted asi nejlepší díly, i ten Hot Pursuit byl dobrý i když teď u posledních dílů chybí tuning, což je hodně blbé, aspoň pro mě a pokud se jim podaří reinkarnovat Most Wanted s dobrým tunningem, neopakujícími se stejnými závody a dobrým příběhem tak se na to těším, určitě o tom zmíní na E3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Jj, zatim mi to to z tech NFS za poslednich sedm let prijde nejnadejnejsi :) Minimalne to nebude takovy shit jak RUN :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 No pro mě NFS bylo vždy jen o tuningu a pokuď v té hře tuning chyběl,pak jsem neměl (můj názor) vůbec důvod nějaký NFS hrát..No uvidíme,co z tohoto vyleze.Hlavně ať se vyprdnou na celou grafiku a hlavně si daj záležet na chování aut a tuningu..Dnešní móda hraní her jen kvůli grafice...z toho by jeden blil.Most Wanted jí mělo ještě jakš takš,ale už i tam ta fyzika byla dosti trapná (dohrál jsem U2 a hned zapnul MW a musim říct,že jsem to radši hned [kvůli tomu chování aut] odinstaloval)...tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Tak NFS je proste arkadovka takze tomu odpovida i chovani vozu, pro me to urcite nebude dulezity aspekt pri pripadne koupi (pokud to nebude stat za prd), uvidime no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 .............. dobrým tunningem, neopakujícími se stejnými závody a dobrým příběhem ........................ Prosím tě, a kde konkrétně jsi viděl závodní hru, kde se neopakujou závody? Ať už tratě, úkoly, či soupeři. Mám za to, že to je tak nějak podstata závodních her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Tím jsem myslel různorodost závodů - okruh, drag, drift, z místa A do místa B, časovka atd. a ne že budou tři typy závodů jak to bylo u nových dílů, aspoň u těch starších se tratě a lokace moc neopakovali, když jsi měl otevřené celé město a závodil jsi v různých čtvrtích. Chce to pořádný tunning jak v U2, příběh z MW, počasí a den a noc z Hot Pursuit, model destrukce a možná policajty!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Ano, nejlepší bylo U2 a Carbony -TUNING a (v Carbonu) Policejní honičky + ta síla jezdit ty závody aby se odemykaly nové části měst a nové díly na auta a nové focení časopisů.Tyto nové díly jsou nereálné.Předražené luxusní superrychlé auta které se nedají tunit.To je asi jako když byl Rytmus kdysi dobrý, protože byl na pouliční rapper jenže sláva kazí...Tak to je i s NFS :(...Ale tak konečně vyslechli názory lidí a nejedou si to svoje...UVIDÍME. PS: Krásný bavoráček.Ta představa, že bych si ho mohl tunit podle sebe :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Mě nejvíce bavilo CARBON a Most Wanted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 zde máme gameplay! nevypadá to vůbec špatně, jsem zvědavej na ovládání vozu apod. další díl by mohli udělat remake konečně undergroundu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 No jelikož se Burnout na tuhle generaci konzolí už zřejmě nechystá pudu do toho, to je asi jemu nejpodobnější hra co dostanu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 ano ty takedowny jsou úplně stejné jak v burnoutu :) ale aspoň tady rozsekám licencované auta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 No ono to s tim rozsekávánim licencovanejch aut nebude moc žhavý, možná tak odřenej lak a trochu pomačkanej plech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 tak dela to criterion, takze ovladani bude myslim v pohode, viz hot pursuit a nebo burnout paradise. Jen z tohodle videa neni poznat na jakym to jede enginu, jestli je pouzitej opet frostbyte ? (nechtel bych, osobne mi moc na auta nesedi... lepsi ten cobyl u nfs hot pursuit.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Jojo je to takový tmavý, se zelezo-šedym nádechem. Když si vzpomenu jak nádherně vypadal Renderware v Burnout Paradise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Nevypadá to špatně...podle toho jak to bude s tím tuningem a tak.Sice můj názor je, že to je nereálné takové rychlé auta, takže nejvíc se těším a doufám že bude remake Undergroundu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 no seznam aut zatim nikde nebyl, a nfs vzdycky predvadej na porschacich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 http://www.hrej.cz/preview/need-for-speed-most-wanted-xp-4079/ Tady je to docela pěkně shrnutý...vypadá to slibně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 jojo jen bych chtěl ještě vidět carlist a byl bych spokojenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Tak se potvrdilo to co jsme videli v traileru a dockame se tak mnoho prvku z burnoutu, coz me osobne tesi :) http://www.zing.cz/novinky/12174/nove-most-wanted-se-inspirovalo-u-burnoutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 No nevím u mě pravé NFS skončily, jako pro většinu fanoušků u Underground 2. Pak přišlo MW, Carbon... a z novějších dílů mě zaujali už jen shifty a to kvůli tomu, že se nfs přesunulo na okruhy (ikdyž už to s klasickým NFS nemělo nic společného). Co se týče dílu MW 2 , tak už nevím co si o tom myslet... Stačilo mi hrát asi 5 minut run a byla to tragédie, stejně tak HP...chci město, a kvalitní tuning a ne abych si koupil Porsche za miliony a nemohl na ně změnit pomalen ani barvu. Jak už tu někdo psal, chce to tuning z U2, střídání dne a noci z HP a hlavně volnost pohybování ve městě. Ale asi jako většina fanoušků, tak i já čekám na remake undergroundu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Mi to přijde jeblé.Takový názor má celý svět- REMAKE UNDERGROUNDU, ale prostě oni si jedou svoje a neposlechnou názor lidu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Myslim si ze o tunning nebudem pripraveni, ale pochybuju ze bude takovy jak treba u undergroundu 2 tam jsem byl schopen se na autech vyblbnout hodiny a hodiny a do garaze jsem pridaval jednu krasu za druhou, urcite ale verim ze se dockame sobre otevrene zavodni hry, preci jen ty criterio umi, alespon uz to dokazal.... Na remake undergroundu bude treba pockat na pres rok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.