peeeca Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Ahoj Mám takovej trapnej dotaz... kdyz si nainstaluju street fighter nebo street fighter X tekken tak to se musim zaregistrovat do sluzby windows media live? nebo jak to je? Protoze kdyz se tam neregnu tak se to neukládá... dá se to nějak obejít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 nemusíš když máš účet online tak při zadavaní cd keye stači přeskočit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeeca Odesláno Červen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Problém je že když jsem to instaloval tak to ani cd key nechtělo. A ted pokaždý když zapnu tu hru tak na mě vyleti to games for windows live... a chce to abych se zaregistroval jinak se mi to nebude ukládat. A když se teda do toho přihlásím tak to potom po mně chce ten CD key ale tam to nějak nejde přeskočit a musí se to jakoby odeslat...ale cd key nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 tak si založ offline účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeeca Odesláno Červen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 a jak se to dá udělat? :D V tomhle nejsem zkušený :D :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 tady je návod http://www.warez.cz/clanky/jak-zalozit-offline-profil-na-games-for-windows-live/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.