Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gears of War Judgment

LuK4SO

Recommended Posts

Ještě jsi sem mohl připojit informaci o tom že nový Gearsi by měly být nějtěžší svou obížností z dosavadních tří dílů.

no sláva nebaví mě kampaně který jsou svou obtížností nezáživný :) jinak nejtěžší byl asi insane v gears of war 1. v gears of war 3 to byla procházka růžovým sadem ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 130
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

nemyslím si že to bude jen obtížností insane ,ale jak znám EPIC tak to bude celková obtížnost v podobě ajchů ala SERIOUS 3.0 a podobně prostě dohrání hry na 100% bude na dlouho. A už teď si troufám odhadnout že s DLCčkama který k tomu určitě budou to zase bude 2000G...ale najdou se takoví blázni jako je třeba tady LuK4SO, kteří to zvládnou a obětují pro to nějáký ten rok života:)

Odkaz ke komentáři

U mad bro? :D No, jelikož to už nedělá Epic tak si nemyslim, ale kdyby jo tak to asi tak i bude.

Uhhmmm...co si pamatuju z nejakyho clanku, tak na tom pracuje Epic, jen divize je jina, ovsem porad spada pod Epic.

Nicmene, z cele serie me nejvic oslovilo GoW 2, nemuzu si pomoct.

Odkaz ke komentáři

Já teda osobně mám radši Retro Lancer, asi se ho v novém díle nedočkám :cry:

doufam ze tam nebude to je strasna noobovina.

Uhhmmm...co si pamatuju z nejakyho clanku, tak na tom pracuje Epic, jen divize je jina, ovsem porad spada pod Epic.

Nicmene, z cele serie me nejvic oslovilo GoW 2, nemuzu si pomoct.

pracuje na tom epic a people can fly

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu