Umberto Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 i ta čeština je hrozná:D možná by jsi někdy měl vypnout xko a odpočinout si závisláku:cheesygrin::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 i ta čeština je hrozná:D možná by jsi někdy měl vypnout xko a odpočinout si závisláku:cheesygrin::lol: Dětem začli prázdniny co by jsi čekal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 to už se mě bohužel netýká:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 No já nevím, ale četl jsem že GOW nebude podporovat koncet, že to pro ně není ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 i ta čeština je hrozná:D mam dys Dětem začli prázdniny co by jsi čekal ;) to mi rikas ty? dite,podvodnik a zloděj ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 Když myslíš... :D Stále čekám na ten odkaz ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 xManitua, pokud se nepletu, a že se opravdu nepletu, jsi Dassman, potvrzený podvodník, nechápu že tu vlastně nemáš pernament ban, takže klídek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 O banech radsi nioc, rockyzz :D Ale toho ze je to dassman, zlodej, jsem si taky vsiml, radsi se zdrzel komentaru a jen to potvrdil likem :) a takovy lide pak hortej :) ikdyz tomu kinectu taky neverim, lze to napsat nejak taktne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 DeSmond, no já tu možná měl hodněkrát ban, ale myslím si že naprosto neoprávněně a toho se furt zastávám. Ale on je potvrzený podvodník, což já rozhodně nikdy nebyl, nejsem a nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Neber to zas tak vazne rocky s tema bananama :D Samozrejme si uvedomuje zo tohle je neco hoodne jinyho, zlodeje tu prece nikdo nechceme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Neber to zas tak vazne rocky s tema bananama :D Samozrejme si uvedomuje zo tohle je neco hoodne jinyho, zlodeje tu prece nikdo nechceme :D tohle je trochu ironie vzhledem k tomu že tady ma každej druhej jtag,flash nebo neco podobního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 To je porad neco nesrovnatelne jineho :) Me se to navic netyka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 lol, LuK4SO, navíc já si myslim že stahovat hry není krádež, jen je kopíruješ a tak vytvoříš novou kopii a originál zachováš tam kde je, v obchodě, ale když kradeš tak original ukradneš a v tom obchodě není.... Tuhle myšlenku mi někdo vnukl pomocí videa na YT, ale nevim kdo to byl, ale měl pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 lol, LuK4SO, navíc já si myslim že stahovat hry není krádež, jen je kopíruješ a tak vytvoříš novou kopii a originál zachováš tam kde je, v obchodě, ale když kradeš tak original ukradneš a v tom obchodě není.... Tuhle myšlenku mi někdo vnukl pomocí videa na YT, ale nevim kdo to byl, ale měl pravdu... co je tohle za ♥♥♥♥ kecy samozřejmě ze stahování softwaru je krádež přece tím že si ho koupíš tím zaplatíš vývoj,distribuci a vše ostatní. podle mě je uplně jedno jestli to stáhnneš,ukradneš v kamenem obchode nebo někoho podvedeš jako tady xdassman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 JJ LuK4SO ma pravdu, stahovat software neni legalni, ale vim co mas rocky na mysli, videl jsem to na 9gagu, ale nesmis verit vsemu co vidis, kazdopadne ja jsem k tomuhle dost benevolentni, ikdyz to zabiji prumysl, kazdopadne to neni tak sprosta kradez jako kdyz te clovek vyjebe pri vymeni, koupi ci prodeji hry :) Samozrejme je to relativni, takze me berte z rezervou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Ten komix pravdu samozřejmě má. Stahování her krádež není, ta předpokládá odstranění fyzické věci. Jedná se o porušení autorských práv. Co už komix jaksi zamlčuje, je fakt, že ve většině zemí je trestné obojí. A k tomu zabíjení průmyslu opatrně, ne vždy je to tak černobílé, jak se snaží prezentovat firmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Tak jako tak je to proste trestne :) Samozrejme ze to firmy nijak neruinuje, to uz je mozna ted vic stve bazarova prodej, kazdopadne jim to ublizuje, blbe je, ze kort treba u nas to vlastne nepripada nikomu spatne stahovat hry, dokonce i ja kdyz jsem prechazel na originalky tak jsem to urcite nedelal prioritne kvuli podpore vyvojaru, protoze ikdyz jsem driv na flashy jel, tak jsem si sem tam nejakou hru koupil, protoze mi prislo, ze si to lidi fakt zaslouzej, ikdyz pravda je, ze si to samozrejme zaslouzej vzdycky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Že to zabíjí průmysl? Heh, koukni se na ty miliony co filmy, hry a tak vydělávaj, nic to nezabíjí, to si jen vymejšlej aby si mohli nahrabat ještě víc, nebo třeba CD-muzika v dnešní době, nové album = 400 kč? Kdo tohle má k*rva platit?! Jinak luk4so, pokud myslíš že je to *****, tak je to tvůj názor mno ale skus se zamyslet, rozdíl tam totiž je, a hodně velkej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Takze co, opravnuje te to krast hry? Jasne ze jim to nejak ublizuje, protoze za to nedostanou prachy co by mohli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Ubližuje, heh... Neubližuje, co jim záleží na mojich 1000 korunách když tak jako tak mají miliony, řekni mi, když si boháč a můžeš si dovolit snad úplně vše, záleží na tom jestli budeš mít 100 nebo 130 milionů? Ne. Navíc jak já říkám, krádež to rozhodně není, tedy alespon tak si to ted myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Jo tohle si rika kazdej pirat a koukni kolik jich je, proste v tom ztracej nelegalni cinosti prachy, ja kdybych byl bohac, tak by me sralo kdyby mi nikdo prisel do baraku a ukrad mi treba ctvrtinu prachu, tvl co to je vubec za uvazovani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Hele já už to dál nebudu komentovat, za tím co jsem napsal si na 100% stojím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 To ja taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 pekna diskuze co nam a firmam prinasi pirateni ale krute off topic roztrhejte si obcanky:cheesygrin: rokyzz: nejak nepobiram tve myslenkove pochody jak za totace mas z naseho hlediska moc seberem ti co je tvoje a tobe to snad vadi fakt jo to je divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Jo je to trosku OT, ale snad to nebude tolik vadit, tak to je asi takovy typicky cechackovsky pristup no, vzdyt maj stejne takvou hromadu penez, ze kdyz jim pulku ukradnem porad to bude neskutecna hromada a budou se mit jak prasata v zite :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.