Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gears of War Judgment

LuK4SO

Recommended Posts

• Odpovědi 130
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

lol, LuK4SO, navíc já si myslim že stahovat hry není krádež, jen je kopíruješ a tak vytvoříš novou kopii a originál zachováš tam kde je, v obchodě, ale když kradeš tak original ukradneš a v tom obchodě není.... Tuhle myšlenku mi někdo vnukl pomocí videa na YT, ale nevim kdo to byl, ale měl pravdu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lol, LuK4SO, navíc já si myslim že stahovat hry není krádež, jen je kopíruješ a tak vytvoříš novou kopii a originál zachováš tam kde je, v obchodě, ale když kradeš tak original ukradneš a v tom obchodě není.... Tuhle myšlenku mi někdo vnukl pomocí videa na YT, ale nevim kdo to byl, ale měl pravdu...

co je tohle za ♥♥♥♥ kecy samozřejmě ze stahování softwaru je krádež přece tím že si ho koupíš tím zaplatíš vývoj,distribuci a vše ostatní. podle mě je uplně jedno jestli to stáhnneš,ukradneš v kamenem obchode nebo někoho podvedeš jako tady xdassman

Odkaz ke komentáři

JJ LuK4SO ma pravdu, stahovat software neni legalni, ale vim co mas rocky na mysli, videl jsem to na 9gagu, ale nesmis verit vsemu co vidis, kazdopadne ja jsem k tomuhle dost benevolentni, ikdyz to zabiji prumysl, kazdopadne to neni tak sprosta kradez jako kdyz te clovek vyjebe pri vymeni, koupi ci prodeji hry :) Samozrejme je to relativni, takze me berte z rezervou :)

Odkaz ke komentáři

Ten komix pravdu samozřejmě má. Stahování her krádež není, ta předpokládá odstranění fyzické věci. Jedná se o porušení autorských práv. Co už komix jaksi zamlčuje, je fakt, že ve většině zemí je trestné obojí.

A k tomu zabíjení průmyslu opatrně, ne vždy je to tak černobílé, jak se snaží prezentovat firmy.

Odkaz ke komentáři

Tak jako tak je to proste trestne :)

Samozrejme ze to firmy nijak neruinuje, to uz je mozna ted vic stve bazarova prodej, kazdopadne jim to ublizuje, blbe je, ze kort treba u nas to vlastne nepripada nikomu spatne stahovat hry, dokonce i ja kdyz jsem prechazel na originalky tak jsem to urcite nedelal prioritne kvuli podpore vyvojaru, protoze ikdyz jsem driv na flashy jel, tak jsem si sem tam nejakou hru koupil, protoze mi prislo, ze si to lidi fakt zaslouzej, ikdyz pravda je, ze si to samozrejme zaslouzej vzdycky :)

Odkaz ke komentáři

Že to zabíjí průmysl? Heh, koukni se na ty miliony co filmy, hry a tak vydělávaj, nic to nezabíjí, to si jen vymejšlej aby si mohli nahrabat ještě víc, nebo třeba CD-muzika v dnešní době, nové album = 400 kč? Kdo tohle má k*rva platit?! Jinak luk4so, pokud myslíš že je to *****, tak je to tvůj názor mno ale skus se zamyslet, rozdíl tam totiž je, a hodně velkej.

Odkaz ke komentáři

Ubližuje, heh... Neubližuje, co jim záleží na mojich 1000 korunách když tak jako tak mají miliony, řekni mi, když si boháč a můžeš si dovolit snad úplně vše, záleží na tom jestli budeš mít 100 nebo 130 milionů? Ne. Navíc jak já říkám, krádež to rozhodně není, tedy alespon tak si to ted myslím.

Odkaz ke komentáři

pekna diskuze co nam a firmam prinasi pirateni ale krute off topic roztrhejte si obcanky:cheesygrin:

rokyzz: nejak nepobiram tve myslenkove pochody jak za totace mas z naseho hlediska moc seberem ti co je tvoje a tobe to snad vadi fakt jo to je divny

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu