Umberto Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 to Rockyzz (nic proti tobě) ale, tvůj pohled na věc odpovídá tvému věku, o bussinessu a obchodu nevíš vůbec nic a ani tyto zkušenosti mít nemůžeš. Názor jestli má boháč 100 nebo 130mil. je jedno:roll:jsi jak naši politicy, pořád jen berou ale nikde to není vidět...vlasně jo pod podlahou. Omlouvám se , ale tvoje kecy jsou dětinský a absurdní, počkej až budeš vydělávat , živit rodinu a splácet hypotéku nebo nájem...jestli na to budeš vůbec mít. Dostávat od rodičů a babiček love za úsměv je fajn , ale zkus si vydělat litr prací a poznáš co to je. to LuK4SO: plně s tebou souhlasím, stahování a kopírování byla je a bude krádež a přál bych všem těmto hajzlíkům , aby za to pěkně platily. P.S. omlouvám se všem tak trošku za OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0martas0 Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Umberto plně s tebou souhlasím, stahování a kopírování byla je a bude krádež. S tímto máš pravdu víceméně, ale dnešní ceny si o to říkají. Jak říkáš, musíš platit nájem a ostatní věci a když ti výjde nová hra za cca 1500,- tak to za ni nemůžeš bezhlavě dát. Ano, ta cena možná odpovídá trochu tomu, co odvedli za práci, ale problém je, že stejná cena je i v Americe,Německu a dalších zemích, kde lidi maj na výplatě 4x-5x v průměru tolik. Kdybych měl tolik i já tady, klidně si to budu kupovat. Ale např. filmy, s tím co dneska vychází za ****** až na pár vyjímek, tak přece nedám třeba 300,- za film, na kterej se podívám jednou. Když si ho můžu stáhnout ( a pokud se nepletu stahování filmů pro svou potřebu ještě furt trestné není ne? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Jo ale to si tak muzes rict na vsechno zes to ukradl, protoze je to moc drahe a nechtelo se ti za to davat tolik penez... Kdyz ma clovek problem z penezma nevidim problem proc nenakupovat bazarove hry a pripadne je neposilat dal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0martas0 Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Špatně si mě pochopil, řekl jsem, že to je drahé na naše poměry. Nemluvě o tom, že si na tom prodejci atd. musí nahrabat nehorázný peníze, že je lepší nevědět kolik by to stálo normálně. Ale myslel jsem to, že když v Německu průměrnej člověk bere 80 000,- a tady 20 000,-...tak hra stojí v obou zemích 1 600,-....jo, kdyby stála tady 400,- budu si je kupovat všechny ( jinak si koupím třeba to, co vím že budu hrát mulťák ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Umberto S tímto máš pravdu víceméně, ale dnešní ceny si o to říkají. Jak říkáš, musíš platit nájem a ostatní věci a když ti výjde nová hra za cca 1500,- tak to za ni nemůžeš bezhlavě dát. Ano, ta cena možná odpovídá trochu tomu, co odvedli za práci, ale problém je, že stejná cena je i v Americe,Německu a dalších zemích, kde lidi maj na výplatě 4x-5x v průměru tolik. Kdybych měl tolik i já tady, klidně si to budu kupovat. Ale např. filmy, s tím co dneska vychází za ****** až na pár vyjímek, tak přece nedám třeba 300,- za film, na kterej se podívám jednou. Když si ho můžu stáhnout ( a pokud se nepletu stahování filmů pro svou potřebu ještě furt trestné není ne? ) souhlasim s tebou az na to ze nemuzes srovnavat zivotni uroven a kupni silu naroda na zbozi ktery je za urcitou cenu mezinarodne distribuovany to je jak srovnavat cenu rohliku vyrobenyho v nemecku pro nemce za jejich podminek s nasim rohlikem pro nemcoura bude hra vyrobena dejme tomu v usa daleko levnejsi s prihlidnutim k vysi zivotni urovni platu atd. nez pro nas ale vyrobci pujde dejme tomu ten samej peniz co od nas spis kdyby se tu tak hojne nerozkradal stat mohli jsme se tu mit mnohem lepe a vic si vydelat a nenahanet praci jak magori pak by nikdo nemel duvod rvat ze je to drahy a neposlouchat stupidni kecy z tv o paradnim schodku rozpoctu stejne tu sosa vetsina me nevyjimaje kupuju jen co si myslim ze za to stoji a stejne si to nejdriv sosnu a zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Přesně jak to píšou, dnešní ceny si tomu říkaj, si vemte že když si chci koupit nové album tak za něj přece bezhlavě nedám 400-500 když normálně by to bylo tak 200, nebo hry, vyjde nová na PS3 a stojí 1400 (4 roky z5 ještě stáli i 2000 - wtf?). Já osobně stahuju jen MP3/filmy, hru stáhnu tak 1x za rok, a když mě baví, tak si jí i pak koupim. Jelikož nejsem nikdo přímo chudej takže si to můžu dovolit, ale většina lidí v česku moc peněz nemá, když těžce zvládají náklady na elektriku, vodu, nájem a kdo ví co všechno.... A jinak lukaso, právě ten litr za práci je pro většinu lidí těžko sehnatelnej, natož aby ho dávali za hry, filmy či drahou hudbu, zatím co tyhle distributoři a další co vydělávají prostě haldu peněz to mají během pár minut, né-li vteřin?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 hehe, rockyzz, ctu tvoje prispevky tady 2 stranky zpet a tvuj nazor na svet je znacne... no opravdu odpovida tvemu veku :) pises paty pres devaty, tady ze nejsi blazen dat 400,- za nejaky hudebni album, ze ho radsi stahnes, ze ti to prijde desne vysoka cena a o topic vedle se chlubis jake specialni edice her sis koupil za jiste tezce vydelane penize, tvych rodicu. Pricemz hudebni album ma z hlediska materialni hodnoty mnohem vetsi vahu, nez nejaky zmetky na policku, co maj realnou hodnotu mozna tak 30% toho za co je prodavaj. Nemyslis ze je to divny? Nepis o hodnote penez, kdyz nevis jakou hodnotu maj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Smazán několikastránkový offtopic, spam a urážky + rozdány body a varování. Tenhle topic se jmenuje Gears of War Judgment v sekci - hlavní diskuse - hry. Čtenáři a konzolisté by se možná rádi něco o téhle hře dozvěděli... Chcete-li diskutovat o tématech nesouvisejících s topicem, založte si vlastní v sekci "ostatní diskuse" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 to romik:píšu to sem veřejně protože na soukromé zprávy nereaguješ. Už tak 2 měsíce zpět jsem se ptal jak se stát sponzorem a do teď jsem od tebe odpověď nedostal...opět se omlouvám za OT ale jak jinak se tuhle informaci mám dozvědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Nova mp videa. http://www.zing.cz/novinky/12721/gears-of-war-judgment-v-multiplayerovem-nasupu Musim rict, ze se hrozne tesim na overrun! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 Chtěl jsem se zeptat, sice to není k Jugmentu ale ke Gears of War to je. Četli jste už knihy k GOW? Vyšly zatím první 2 z 5. Já je četl a musím říct že to je celkem luxusní počteníčko :) Jestli jste je četli tak jaký na ně máte názor :) Musíme tenhle topic trochu oživit :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrcoudy Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Chtěl jsem se zeptat, sice to není k Jugmentu ale ke Gears of War to je. Četli jste už knihy k GOW? Vyšly zatím první 2 z 5. Já je četl a musím říct že to je celkem luxusní počteníčko :) Jestli jste je četli tak jaký na ně máte názor :) Musíme tenhle topic trochu oživit :cheesygrin: Chlape, Ty jsi mi udělal neskutečnou radost :). Já ani nevěděl že něco takového nějaké vydavatelství vydalo :). Okamžitě objednávám, jako velký fanoušek GOW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 To jsem rád že aspoň někomu jsem udělal malou radost :) Jinak psal jsem do nakladatelství jestli plánují překládat i ostatní knihy a odepsali že zatím to v plánu není a ani neví jestli vůbec někdy bude :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 O duvod vic se naucit poradne anglicky, ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 O duvod vic se naucit poradne anglicky, ne? :) Já s angličtinou problém nemám, jasně neumím ji naprosto skvěle. Díval jsem se na internetu na ty knihy v PDF ale nikde jsem je nemohl sehnat. Jestli si našel tak pošli odkaz klidně si to přečtu :) Mě jde spíš o to že já když tu knížku čtu tak to chci číst furt bez přestávek, mě prostě na*ere když se musím zastavovat nad nějakými slovy abych to pochopil :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OkiSVK Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Gears of War: Judgement sľubuje prepracovaný príbeh a ... Gears of War: Judgement sľubuje prepracovaný príbeh a poriadnu dávku akcie Nové informácie o príbehu a multiplayerovom móde Overrun. Štúdio People Can Fly, ktoré má pod dohľadom Epic Games vývoj Gears of War: Judgment na starosti, zasadilo najnovšie pokračovanie série do obdobia dňa E, inak zvaného aj Emergence day (14 rokov pred udalosťami prvého dielu). Hordy Locust začínajú inváziu na povrchu planéty Sera, ktorú sa pokúša obsadiť a ovládnuť. Hráči sa tak ocitnú rovno uprostred tvrdých bojov. Nebudú už ale ovládať postavu Marcusa Fenixa, známeho z predchádzajúcich dielov. Vtelíte sa totiž do obľúbených postáv Augusta Colea a DAIMONA Bairda. Budú tak spoluutvárať osudy vládnych jednotiek Kilo a Baird. Tie sa snažia ubrániť mesto Halva Bay pred útokom Locustov a zamedziť tak jeho úplnému zničeniu. Viac info tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Tak jsem zvědav,právě jsem začal sos.. tuto gamesu, Info:Region: Language: SS Version: 2 (trusted) Source: DVD9 / Dashoboard: v2.0.1557.0 Flash: LT+ 3.0 Vyzkouším,a zároveň objednávám origo.TO JE POVINOST..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ENT3R-CZ Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 (upraveno) cus, zkousel si to uz? chce to nejakej dodatecnej update? predpokladam ze live asi urco zatim ne, co? Upraveno Únor 19, 2013 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Na live bych opravdu měsíc dopředu nelezl :D ... Ale na RGH, FSD 3 a Link to je jasná volba :) A netušíte, jestli všechny releasy obsahují češtinu, nebo jen nějaký konkrétní release ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Na Live s tim okamzite bezte, BANu neni nikdy dost :D:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 CZ title tam nejsou http://img26.imageshack.us/img26/5088/11ugc4x.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Tomas007 přesně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 S těma titulema jsem se jen chtěl zeptat, protože mě mate tenhle název releasu "Gears of War Judgment RF XBOX360-P2P [uL/CZ/SO]" a nebo "[PL/BU/RS/UL/RG] Gears of War Judgment" Kde jsou zmíněny i jazyky, které na tom scanu abgx nejsou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Cassper,Cz tam není éto vsjo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaja99 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Tomas007: abgx360 cz titulky NIDKY neukazuje, uz by ste to mali vediet Cassper: tie "znaky" pred a za nazvom releasu nie su jazyky, ale skratky serverov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.