Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gears of War Judgment

LuK4SO

Recommended Posts

to Rockyzz (nic proti tobě) ale, tvůj pohled na věc odpovídá tvému věku, o bussinessu a obchodu nevíš vůbec nic a ani tyto zkušenosti mít nemůžeš. Názor jestli má boháč 100 nebo 130mil. je jedno:roll:jsi jak naši politicy, pořád jen berou ale nikde to není vidět...vlasně jo pod podlahou. Omlouvám se , ale tvoje kecy jsou dětinský a absurdní, počkej až budeš vydělávat , živit rodinu a splácet hypotéku nebo nájem...jestli na to budeš vůbec mít. Dostávat od rodičů a babiček love za úsměv je fajn , ale zkus si vydělat litr prací a poznáš co to je.

to LuK4SO: plně s tebou souhlasím, stahování a kopírování byla je a bude krádež a přál bych všem těmto hajzlíkům , aby za to pěkně platily.

P.S. omlouvám se všem tak trošku za OT.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 130
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Umberto

plně s tebou souhlasím, stahování a kopírování byla je a bude krádež.

S tímto máš pravdu víceméně, ale dnešní ceny si o to říkají. Jak říkáš, musíš platit nájem a ostatní věci a když ti výjde nová hra za cca 1500,- tak to za ni nemůžeš bezhlavě dát. Ano, ta cena možná odpovídá trochu tomu, co odvedli za práci, ale problém je, že stejná cena je i v Americe,Německu a dalších zemích, kde lidi maj na výplatě 4x-5x v průměru tolik. Kdybych měl tolik i já tady, klidně si to budu kupovat. Ale např. filmy, s tím co dneska vychází za ****** až na pár vyjímek, tak přece nedám třeba 300,- za film, na kterej se podívám jednou. Když si ho můžu stáhnout ( a pokud se nepletu stahování filmů pro svou potřebu ještě furt trestné není ne? )

Odkaz ke komentáři

Špatně si mě pochopil, řekl jsem, že to je drahé na naše poměry. Nemluvě o tom, že si na tom prodejci atd. musí nahrabat nehorázný peníze, že je lepší nevědět kolik by to stálo normálně. Ale myslel jsem to, že když v Německu průměrnej člověk bere 80 000,- a tady 20 000,-...tak hra stojí v obou zemích 1 600,-....jo, kdyby stála tady 400,- budu si je kupovat všechny ( jinak si koupím třeba to, co vím že budu hrát mulťák ).

Odkaz ke komentáři

Umberto

S tímto máš pravdu víceméně, ale dnešní ceny si o to říkají. Jak říkáš, musíš platit nájem a ostatní věci a když ti výjde nová hra za cca 1500,- tak to za ni nemůžeš bezhlavě dát. Ano, ta cena možná odpovídá trochu tomu, co odvedli za práci, ale problém je, že stejná cena je i v Americe,Německu a dalších zemích, kde lidi maj na výplatě 4x-5x v průměru tolik. Kdybych měl tolik i já tady, klidně si to budu kupovat. Ale např. filmy, s tím co dneska vychází za ****** až na pár vyjímek, tak přece nedám třeba 300,- za film, na kterej se podívám jednou. Když si ho můžu stáhnout ( a pokud se nepletu stahování filmů pro svou potřebu ještě furt trestné není ne? )

souhlasim s tebou az na to ze nemuzes srovnavat zivotni uroven a kupni silu naroda na zbozi ktery je za urcitou cenu mezinarodne distribuovany to je jak srovnavat cenu rohliku vyrobenyho v nemecku pro nemce za jejich podminek s nasim rohlikem

pro nemcoura bude hra vyrobena dejme tomu v usa daleko levnejsi s prihlidnutim k vysi zivotni urovni platu atd. nez pro nas ale vyrobci pujde dejme tomu ten samej peniz co od nas

spis kdyby se tu tak hojne nerozkradal stat mohli jsme se tu mit mnohem lepe a vic si vydelat a nenahanet praci jak magori pak by nikdo nemel duvod rvat ze je to drahy a neposlouchat stupidni kecy z tv o paradnim schodku rozpoctu

stejne tu sosa vetsina me nevyjimaje kupuju jen co si myslim ze za to stoji a stejne si to nejdriv sosnu a zkusim

Odkaz ke komentáři

Přesně jak to píšou, dnešní ceny si tomu říkaj, si vemte že když si chci koupit nové album tak za něj přece bezhlavě nedám 400-500 když normálně by to bylo tak 200, nebo hry, vyjde nová na PS3 a stojí 1400 (4 roky z5 ještě stáli i 2000 - wtf?). Já osobně stahuju jen MP3/filmy, hru stáhnu tak 1x za rok, a když mě baví, tak si jí i pak koupim. Jelikož nejsem nikdo přímo chudej takže si to můžu dovolit, ale většina lidí v česku moc peněz nemá, když těžce zvládají náklady na elektriku, vodu, nájem a kdo ví co všechno.... A jinak lukaso, právě ten litr za práci je pro většinu lidí těžko sehnatelnej, natož aby ho dávali za hry, filmy či drahou hudbu, zatím co tyhle distributoři a další co vydělávají prostě haldu peněz to mají během pár minut, né-li vteřin?!

Odkaz ke komentáři

hehe, rockyzz, ctu tvoje prispevky tady 2 stranky zpet a tvuj nazor na svet je znacne... no opravdu odpovida tvemu veku :)

pises paty pres devaty, tady ze nejsi blazen dat 400,- za nejaky hudebni album, ze ho radsi stahnes, ze ti to prijde desne vysoka cena a o topic vedle se chlubis jake specialni edice her sis koupil za jiste tezce vydelane penize, tvych rodicu. Pricemz hudebni album ma z hlediska materialni hodnoty mnohem vetsi vahu, nez nejaky zmetky na policku, co maj realnou hodnotu mozna tak 30% toho za co je prodavaj. Nemyslis ze je to divny?

Nepis o hodnote penez, kdyz nevis jakou hodnotu maj.

Odkaz ke komentáři

Smazán několikastránkový offtopic, spam a urážky + rozdány body a varování.

Tenhle topic se jmenuje Gears of War Judgment v sekci - hlavní diskuse - hry. Čtenáři a konzolisté by se možná rádi něco o téhle hře dozvěděli...

Chcete-li diskutovat o tématech nesouvisejících s topicem, založte si vlastní v sekci "ostatní diskuse"

Odkaz ke komentáři

to romik:píšu to sem veřejně protože na soukromé zprávy nereaguješ. Už tak 2 měsíce zpět jsem se ptal jak se stát sponzorem a do teď jsem od tebe odpověď nedostal...opět se omlouvám za OT ale jak jinak se tuhle informaci mám dozvědět.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Chtěl jsem se zeptat, sice to není k Jugmentu ale ke Gears of War to je.

Četli jste už knihy k GOW? Vyšly zatím první 2 z 5. Já je četl a musím říct že to je celkem luxusní počteníčko :)

Jestli jste je četli tak jaký na ně máte názor :) Musíme tenhle topic trochu oživit :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem se zeptat, sice to není k Jugmentu ale ke Gears of War to je.

Četli jste už knihy k GOW? Vyšly zatím první 2 z 5. Já je četl a musím říct že to je celkem luxusní počteníčko :)

Jestli jste je četli tak jaký na ně máte názor :) Musíme tenhle topic trochu oživit :cheesygrin:

Chlape, Ty jsi mi udělal neskutečnou radost :). Já ani nevěděl že něco takového nějaké vydavatelství vydalo :). Okamžitě objednávám, jako velký fanoušek GOW.

Odkaz ke komentáři

O duvod vic se naucit poradne anglicky, ne? :)

Já s angličtinou problém nemám, jasně neumím ji naprosto skvěle. Díval jsem se na internetu na ty knihy v PDF ale nikde jsem je nemohl sehnat. Jestli si našel tak pošli odkaz klidně si to přečtu :) Mě jde spíš o to že já když tu knížku čtu tak to chci číst furt bez přestávek, mě prostě na*ere když se musím zastavovat nad nějakými slovy abych to pochopil :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Gears of War: Judgement sľubuje prepracovaný príbeh a ...

Gears of War: Judgement sľubuje prepracovaný príbeh a poriadnu dávku akcie

Nové informácie o príbehu a multiplayerovom móde Overrun.

Štúdio People Can Fly, ktoré má pod dohľadom Epic Games vývoj Gears of War: Judgment na starosti, zasadilo najnovšie pokračovanie série do obdobia dňa E, inak zvaného aj Emergence day (14 rokov pred udalosťami prvého dielu). Hordy Locust začínajú inváziu na povrchu planéty Sera, ktorú sa pokúša obsadiť a ovládnuť. Hráči sa tak ocitnú rovno uprostred tvrdých bojov. Nebudú už ale ovládať postavu Marcusa Fenixa, známeho z predchádzajúcich dielov. Vtelíte sa totiž do obľúbených postáv Augusta Colea a DAIMONA Bairda. Budú tak spoluutvárať osudy vládnych jednotiek Kilo a Baird. Tie sa snažia ubrániť mesto Halva Bay pred útokom Locustov a zamedziť tak jeho úplnému zničeniu.

Viac info tu.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu