Lucaso666 Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Zdravim, jsem uplny amater, a dnes me napadlo, ze si koupim xbox!! Uz jsem mel psp, ps3..... Jsem hrac, hry si i kupuju :-) Ted chci zkusit tohle, ovsem bez nejakeho kinectu, to me nebere. Co by jste mi doporucili si koupit? Jak je to s temi nelegalnimi hrami? To bych si musel koupit model s HDD a udelat jakysi flash? Jde to udelat na kazdem xboxu? Da se hrat na 20ti palcovem monitoru nebo to chce poradnou televizi? :-) Dejte vase nazory, tipy, triky... Diky moc.. Vezmu neco z aukra, je jich tam hodne, jen nevim co vybrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Nekupuj nejnovější slimy, které nejdou zatim flashnout a ani udělat na nich RGH a phaty s revizi nižší než Jasper. Pokud koupíš z aukra, tak to asi už nebude mít záruku, tak bych ti radil si na něm udělat RGH - výjde tě to asi levněji něž si kupovat speciální mechaniku na vypalování her a flash a dvd k tomu. K RGH budeš buď potřebovat HDD nebo externí HDD na který budeš házet hry. JInak si to tady pročti - topic pro začátečníky atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucaso666 Odesláno Červen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Ok, googluju a zjistiju :-) Co treba tohle? Externi harddisk mam.... Na co je jinak zapotrebi?? Krome ukladani nelegalnich her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Tak exterák ti stačí,nahrávíš si tam hry, freestyle dashboard a různé programy nebo jak se tomu říká :D ;-) !!JEN U RGH!! Když nemáš RGH tak potřebuješ originální xbox HDD. Už sis něco přečetl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucaso666 Odesláno Červen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 mel tam byt odkaz: http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-4gb-black-d333367.htm a nebo tohle: http://aukro.cz/konzole-xbox360-hdmi-verze-uprava-jtag-i2380242514.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Tak ten na té alze je nový-tudíž může být problém udělat RGH. A ten druhy, tam není nic napsané stáří xboxu, verze jtagu prostě nic jen obrázek tak nvm no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucaso666 Odesláno Červen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 To jsem si myslel no... Idealni asi bude vzit uz flashlou verzi... Tenhle je flashlej i se zarukou, takze asi ideal :-) http://aukro.cz/xbox-360-lt3-0-60gb-hdd-i2385744918.html Co na to rikas?? Jinak diky za rady!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Tak tu na tom je zase už nejnovější dashboard (2.0.14719), který znemožňuje udělání RGH, a nevím za jak dlouho to někdo překoná ;) Ale když už tam je ten flash Lt +3.0 tak ti stačí pořídit si mechaniku liteon http://console-forum.net/tema/131848-jak-aktualizovat-dvd-liteon-ihas-24-na-ixtreme-burner-max-fw-quot-oficialni-pruvodce-quot a naučit se vypalovat http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry (není to to na první straně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucaso666 Odesláno Červen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 a z toho vyplyva co? :D tomu teda nerozumim.... ten prodejce tam pise, ze se na tom da hrat z harddisku a nejaky hry tam i jsou podle tech screenu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 To ano dá se hrát z HDD, ale budeš si muset vypalovat hry.....editnul jsem předposlední příspěvek ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucaso666 Odesláno Červen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 takze si hry nemuzu vypalit na normalni mechanice v pc? :( budu muset vic precist teda... achjo... chtel jsem hrat uz :( Napsal bys mi teda jeste prosim zakladni parametry, shrnuti? :-D Co si koupit, kdyz chci stahovat hry... Jak to udelat co nejpohodlneji a nejlevneji teda... Diky moc, takhle v sobotu vecer!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Na aukru jsem našel za 4500 Jasper s RGH, ten bych doporučil. http://aukro.cz/xbox360-jasper-hdd120gb-hdmi-lt-rgh-i2391282272.html Nebo pokud by se tam našel časem slim s RGH, tak vzít toho. Tady na fóru v sekci bazar se často objevují Jaspery s RGH a možná i za lepší cenu, takže být tebou nespěchal bych a budeš spokojenější než, když koupíš první šmejd co potkáš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucaso666 Odesláno Červen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 A jaký je rozdíl mezi JTAG a RGH? Na obojím lze spouštět hry pouze z hdd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 A jaký je rozdíl mezi JTAG a RGH? Na obojím lze spouštět hry pouze z hdd? Rozdíl je jen v provedení instalace , ale na možnost instalace JTAG už se nesežene xbox na kterém jde udělat ( u novějších xboxů už to nejde ) - jinak funkčně je to naprosto stejné . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remaxik Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Zdravím ve spolek, nechci zakládat stejne tema. Taky si chci znovu koupit xbox, uz jsem ho mel dvakrat ale sel pryc. Tak ted to bude snad naposled. Stejne jako kolega vyse nechci Kinect, a chci moznost hrat neoriginalni hry, nedela mi problem si me oblibene hry koupit, ale kupovat kazdou blbost mi pripada zbytecne. Trochu jsem hledal a na bazosi jsem nasel tohle XBOX 360 ELITE 120GB - JASPER 2009 + flash LT+3.0 , za cenu 4200 Kč. Je to dobrý kup, nebo se mám poohlídnout po něčem jiném, popřípadě na co se mám ještě informovat. Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Nový Slim koupíš už okolo 5000Kč z větším HDD i když ta stodvacítka vystačí, jinak asi by se možná našel jasper levnější, ale nevíš jak to s ním bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remaxik Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 A nemate nejak tip na co primo se soustredit?? Jestil mam jit kvuli zaruce do nejakeho noveho slimu a obetovat prachy za hry, nebo obetovat zaruku a naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir_thomas Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Ahoj, já si koupil na aukru starší XBOX slim, který byl ještě rok v záruce. Potom jsem si dokoupil Wasabi360 (http://wasabi360.com/). Jedná se o zařízení, které emuluje dvd romku, zapojí se to tak, že rozebereš xbox, a mezi dvd mechaniku a desku připojíš wasabi. Pak si jen mechanickým posuvníkem vybiráš, zda budeš hrát z originálního dvd, nebo z externího disku. Přijde mi to o dost méně invazivnější řešení, který si dokážeš udělat sám. A nemusíš shánět hry upravené pro RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesi Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 (upraveno) Edit: po zvážení všech pro a proti jsem se rozhodl, že počkám na Xbox 720. Upraveno Říjen 26, 2012 uživatelem kesi to musí bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remaxik Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Zdravim panove, nasel jsem na bazosi kousek vedle ode me xbox elite 120 GB, jasper lt 2.0, s asi 30 hrama, hdmi kabelem, jednim ovladacem za cenu 4 000. Je to dobry kup? Na co bych si mel pri predani dat pozor? Dekuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.