Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jaký koupit XBOX :-)


Lucaso666

Recommended Posts

Zdravim,

jsem uplny amater, a dnes me napadlo, ze si koupim xbox!!

Uz jsem mel psp, ps3..... Jsem hrac, hry si i kupuju :-) Ted chci zkusit tohle, ovsem bez nejakeho kinectu, to me nebere.

Co by jste mi doporucili si koupit? Jak je to s temi nelegalnimi hrami? To bych si musel koupit model s HDD a udelat jakysi flash? Jde to udelat na kazdem xboxu? Da se hrat na 20ti palcovem monitoru nebo to chce poradnou televizi? :-)

Dejte vase nazory, tipy, triky...

Diky moc.. Vezmu neco z aukra, je jich tam hodne, jen nevim co vybrat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nekupuj nejnovější slimy, které nejdou zatim flashnout a ani udělat na nich RGH a phaty s revizi nižší než Jasper. Pokud koupíš z aukra, tak to asi už nebude mít záruku, tak bych ti radil si na něm udělat RGH - výjde tě to asi levněji něž si kupovat speciální mechaniku na vypalování her a flash a dvd k tomu. K RGH budeš buď potřebovat HDD nebo externí HDD na který budeš házet hry. JInak si to tady pročti - topic pro začátečníky atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tu na tom je zase už nejnovější dashboard (2.0.14719), který znemožňuje udělání RGH,

a nevím za jak dlouho to někdo překoná ;)

Ale když už tam je ten flash Lt +3.0 tak ti stačí pořídit si mechaniku liteon http://console-forum.net/tema/131848-jak-aktualizovat-dvd-liteon-ihas-24-na-ixtreme-burner-max-fw-quot-oficialni-pruvodce-quot a naučit se vypalovat http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry (není to to na první straně)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takze si hry nemuzu vypalit na normalni mechanice v pc? :( budu muset vic precist teda... achjo... chtel jsem hrat uz :(

Napsal bys mi teda jeste prosim zakladni parametry, shrnuti? :-D Co si koupit, kdyz chci stahovat hry... Jak to udelat co nejpohodlneji a nejlevneji teda...

Diky moc, takhle v sobotu vecer!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na aukru jsem našel za 4500 Jasper s RGH, ten bych doporučil. http://aukro.cz/xbox360-jasper-hdd120gb-hdmi-lt-rgh-i2391282272.html Nebo pokud by se tam našel časem slim s RGH, tak vzít toho. Tady na fóru v sekci bazar se často objevují Jaspery s RGH a možná i za lepší cenu, takže být tebou nespěchal bych a budeš spokojenější než, když koupíš první šmejd co potkáš ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 months later...

Zdravím ve spolek, nechci zakládat stejne tema. Taky si chci znovu koupit xbox, uz jsem ho mel dvakrat ale sel pryc. Tak ted to bude snad naposled. Stejne jako kolega vyse nechci Kinect, a chci moznost hrat neoriginalni hry, nedela mi problem si me oblibene hry koupit, ale kupovat kazdou blbost mi pripada zbytecne. Trochu jsem hledal a na bazosi jsem nasel tohle XBOX 360 ELITE 120GB - JASPER 2009 + flash LT+3.0 , za cenu 4200 Kč. Je to dobrý kup, nebo se mám poohlídnout po něčem jiném, popřípadě na co se mám ještě informovat.

Moc díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, já si koupil na aukru starší XBOX slim, který byl ještě rok v záruce. Potom jsem si dokoupil Wasabi360 (http://wasabi360.com/). Jedná se o zařízení, které emuluje dvd romku, zapojí se to tak, že rozebereš xbox, a mezi dvd mechaniku a desku připojíš wasabi. Pak si jen mechanickým posuvníkem vybiráš, zda budeš hrát z originálního dvd, nebo z externího disku. Přijde mi to o dost méně invazivnější řešení, který si dokážeš udělat sám. A nemusíš shánět hry upravené pro RGH.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu