micky5 Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Ahoj, mám problém s instalací Medal of Honor Airborne. Vždy mi to uprostřed instalace spadne a nejde dál. Prosím všechny o pomomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 kup si originalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 micky5 Odesláno Červen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Právě že orig. mám. Jinak by mě to tak neštvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bargud Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 Jakou to píše chybu??? Nepíše to něco o: AGEIA PhysX v7.07.09 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 micky5 Odesláno Červen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Prostě to spadne. Na chvíli se tam objeví taková černá tabulka a přestane to cokoli dělat, ale když jsem zkoušel nainstalovat PhysX, tak to psalo že už tam mám verzi 7.07.09. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 micky5 Odesláno Červen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 A že ji mám odinstalovat, jenomže sem ji v počítači nenašel. Já už nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bargud Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Zkus tady pohledat: http://abecedaher.cz/index.php?page=zakys&page2=zobrazit&id_hry=0000008828 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
micky5
Ahoj, mám problém s instalací Medal of Honor Airborne. Vždy mi to uprostřed instalace spadne a nejde dál. Prosím všechny o pomomoc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.