bartokar Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 tak to jsme mimo minimálně dva........................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Taky to nějak nechápu, stáhnul sem demo a pěkná nuda a škoda grafiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Líbí se to především lidem, kteří sledují nebo sledovali a líbila se jim manga, či anime. Aspoň mě se to líbí z této perspektivy. Poté se mi líbí jistá míra originality a nechápu co máte proti grafice. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Červen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Tak určitě je to originalita, pak to že se mi líbí anime/maga a tenhle styl grafiky má k tomu hodně blízko. Určitě zde půjde dost o příběh. Jinak (mlátička,volnost,gravitace) Jediné co mě mrzí je rozlišení ale dá se to .. těším se na zítřek Ty jo jinak my z té krabice mít nebudeme ty DLC že ? Já jen že je zatím na PSN nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 No na store je ke stažení už rovnou s balíčkem, my co čekáme na krabicovku, tak utřem slzu.. Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Červen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 njn tak si budem muset na DLC počkat a pak si je koupit zvlášť .. škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Červen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Mm dotaz .. když mám krabicovou verzi .. půjdou mi na ní DCL když koupím z PSN ? (nějak nwm jak to s krabicovkama chodí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gastonnn Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 podle mě jo, se ty DLC uloží na kartu a normálně by to mělo fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvikk Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 ono už je na PSN samostatné DLC? hned musím mrknout .) a jaké jsou Vaše dojmy ? já jsem zatím docela unešen toho jak je to město velké a propracované ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 ja som len na zaciatku ale tiez sa mi to velmi paci :) asi to najlepsie co momentalne na vitu existuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Červen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 nn není první má vyjít nějak 24 nebo kdy přesně. Jinak jsem z té hry unešen :) fakt se mi hodně líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Tak ako ste daleko v hre? ja som v 13. epizode a musim povedat ze 12. epizoda je uplne neskutocna :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 dohráno, ted už se zaměřuji na všechny trofeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Červen 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Ještě 3 "mise" do konce ,ale schvalne to protahuju :D .. Dnes jsem dal asi 2 zlate v zavodech :) celkově mám asi 3 zlate zatím Jinak můžete sem napsat nicky co tu hru hrají ? :) .. chtěl bych mít score a soupeřit s friendama :) Můj nick je Hargorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 cjakub5 pridajte si ma vsetci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 tak platinovka hotová, ted čekám na dlc... nick Ladislav77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Červen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 JAk přesně udělat "Going underground" Discovered every manhole ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Taky platynovka...Uzasny, nemohl jsem se odtrhnout... Discover all manhole - Jak hledas ve hre ty kanaly (zkratky domu) musis najit vsechny ve hre... V kazdem meste jsou 3 jen v tom nejvetsim (s mrakodrapama) jsou 4... cjakub5 - Dneska ti ode me prijde friend request (DragunovCZ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Červen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 jop diky :) .. jinak jak se používá Gravity Typhoon ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Pres trojuhelnik se pouzivaji specialni utoky, myslim ze je to kombinace analog nahoru + trojuhelnik... Nebo samotnej trojuhelnik, nevim ted... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Červen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Díky pak to zkusim.. no já vím že přes trojuhelník ale právě tenhle útok mi nějak nešel zachvíli snad tu platinovku budu mít taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 to je ta platina tak lehká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 http://psnprofiles.com/trophies/Gravity-Rush cca 23% ludi na tom portali ma platinu takze ano je velmi lahka :) //Konecne uz aj ja mam platinu + 100% z Military DLC a naozaj je to dost lahke :) ale vynikajuca hra, tesim sa na zvysne DLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 nemůžu pořád najít manhole číslo 9, na místo na mapě dojdu a nemůžu tam najít vůbec ani ten "ostrůvek" ani v tom místě nemam žádnou challenge mission, neni to zakreslený špatně ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Květen 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2019 Poraďte mi prosím vás ako mám opakovane spustiť kapitolu ktorú som už prešiel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.