dany_ Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 tak jak se těšíte na tuto pecku? - datum vydání je stanoveno na 23. října 2012 - fyzika by měla být použita z forzy 4 upravená pro různe povrchy cesty - konečně by se měla střídat denní doba.. - hra bude zasazena do oblasti Colorada - měla by obsahovat až 65 druhů terénu ( od šotoliny, přes bláto, trávu a asfalt) - hra bude obsahovat čerpací stanice, lakovny a autosalony - více se dozvíme v pondělí na E3 zde nějaké screeny: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 ze by konecne nastupce TDU? mno uvidime ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelcer Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 To bude fakt pecka, po přečtení tohoto článku jsem se utvrdil, že se těším oprávněně :D Nezpevněný povrch, střídání denní doby, autosalony atd.. Takový Test Drive ale ve Forza provedení. Určitě to bude paráda, příjemná změna od ryze okruhové Forzy. Určitě si ji předobjednám, mohla by být i nějaká limitka 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelcer Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 ze by konecne nastupce TDU? mno uvidime ;) No vidíš, ve vlákně k Forze 4 jsi psal, že ti chybí nějaké ty rallye tratě, tak přece jsi se toho nezpevněného povrchu dočkal. Sice to bude v jiné hře, ale bude ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 tak to samozrejme nevadi, hlavne ze to bude ;) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 zrovna hrávám TDU 1. ta volnost je prostě super. tady se na to hrozne tesim :) ze si vyberu auto, proste sednu a budu se projizdet. doufám že zde bude zas minimalne 500 aut a moznost upravy vykonu. hlavne se tesim na to stridani doby, mohly by zapracovat ale jeste na pocasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 tak je tu konečně video z E3 a je to prostě bomba! aspoň pro mě.. určitě mrkněte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelcer Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Lancer, Quattro, šotolina, skoky, smyky, noční jízda, volnost... Stručně řečeno, bude to pecka! Moc se těším. :D Parádní odreagovačka proti okruhům ve čtyřce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Za mě palec nahoru, vypadá to famozně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kromano Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 jsem taky zvědavý... a těším se, ale podle traileru se to zatraceně podobá NFS the run Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 hlavně ať je tam dost aut.. klidně ctrl+c z forzy 4.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 a zde už je preview.. uvolnili dalších pár informací. http://www.xboxweb.cz/hry/forza-horizon/14574-e3-preview-forza-horizon.html uklidnila mě to že by se tam měly ukázat stovky aut, naštesti u Turn10 nemam strach ze to sprasi jak kolegove z NFS.. :D:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Vypadá to pěkně, bude to další hra, kterou vám budu závidět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Tohle bude každopádně super, už je pro to že je to Forza :D . Jenom doufám, že do toho časem nezamotají policajty:D aby to nedopadlo jak s NFS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 ta gameplay je užasna, grafika super, ovladani vypada podobne jako forza.. nee z niceho nic arkada jak prase! to bude pecka. doufam ze bude i pohled z kabiny vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 zde přidávám další gameplay : je to super akorát se ta denní doba mění hrozně rychle.. :/ chtělo by to nějak prodloužit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 ja se hlavne bojim o fyziku... zatim co jsem koukal to ma silenej nabeh na TDU II ... tam to bylo sice super, ale fyzika aut byla fakt hrozna... tady zatim koukam ze je to dost podobne :? ... skoro kazda zatacku vybira smykem, kde je auto v uhlu 90° vuci silnici.. a z toho mam trochu strach :-) kdyby nemelo TDU II tak dojebanou fyziku tak je to super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 já se nechám překvapit, ale hlavně sem se bál že by tam nebyl pohled zevnitř protože na žádnym videu nebyl ukázanej ale naštěstí tam je :P hrozně se na tuhle hru těším.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 uvidime o fyziku mi u tedlech her moc nejde, jde spise o to aby se to prijemne hralo ;) :) --- coz se zrovna u TDU2 zrovna nepovedlo, proto to srovnani :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 To jo opravdu to bude akrádovka. Takže tohle půjde uplně mimo mě. Počkat si na forzu 5 .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 http://www.zing.cz/novinky/12225/s-jakymi-auty-si-zajezdime-ve-forza-horizon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 ano pěkné. už jsem někde četl že prohlásili že by tam měli bejt všechna auta z forzy 4.. nebo aspoň většina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 Hodně se na ní těšim, ale bojim se finální verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 proč?..... já z toho strach nemám.. turn10 jsou zkušení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 pokud jsem to dobre pochopil tak na tom turn 10 primo nedela ne? v nejakym tom review byl rozhovor s vyvojarema ze studia kdo na tom dela a nebyl to turn 10 ten na to snad jen dohlizi ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.