Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 299
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
Tak a už mám té hry dost, odehrál jsem už asi polovinu a získal už několik náramků, ale neustále jezdím v pomalých autech. Koupil jsem si Ferrari dojedu k závodu a musím to jet s Mini které sotva jede, nebo dokonce musím snížit výkon vozu abych mohl závod jet. Čekal jsem, že budu jezdit závody s rychlými auty a úroveň hry se bude zvyšovat, ale je to jako bych hrál hru pořád od začátku.

co to je za blbost ? já asi na třetím náramku musel odjet závod s Ferrari 458 Italia Spyder... pokud je pro tebe maximálka 315 km/h málo, tak si holt ještě na rychlejší auta musíš počkat...

Odesláno

Forza.Horizon.XBOX360-X360CLUB RF

Forza Horizon October Car Pack DLC

Release date: 10/21/2012

Developer: Playground Games

Publisher: Turn 10 Studios / Microsoft Studios

Genre: Racing & Flying

Type: DLC Addon

Size: 122.32MB

6 new cars:

1. 2012 Ferrari 599XX Evoluzione
  2. 2012 Gumpert Apollo Enraged
  3. 2012 Lamborghini Aventador J
  4. 2013 Ford Mustang Boss 302
  5. 2010 Alfa Romeo 8C Spider
  6. 1957 Chevrolet Bel Air

Odesláno
Máte v cz i to co vysvětluje ten ženskej hlas při něčem novém? Já ne a zrovna to je asi nejdůležitější takže ty cz titule jsou docela zbytečné..

A k čemu by ti to bylo...Jsou to závody tam nepotřebuješ snad ještě nějaké žvásty,aspon tedy já ne.I kdyby ty titulky tam nebyly,tak to je snad jasné ne?:cheesygrin:Vem auto a alou na závod:wohow:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu