xvostokx Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Stačí si vybírat závody pro tu třídu auta kterou máš, popř prostě mít od každý třídy něco :D mě ty závody s pomalejma autama baví, jezdim na nejtěžší obtížnost takže to i tak není sranda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 Tak a už mám té hry dost, odehrál jsem už asi polovinu a získal už několik náramků, ale neustále jezdím v pomalých autech. Koupil jsem si Ferrari dojedu k závodu a musím to jet s Mini které sotva jede, nebo dokonce musím snížit výkon vozu abych mohl závod jet. Čekal jsem, že budu jezdit závody s rychlými auty a úroveň hry se bude zvyšovat, ale je to jako bych hrál hru pořád od začátku. co to je za blbost ? já asi na třetím náramku musel odjet závod s Ferrari 458 Italia Spyder... pokud je pro tebe maximálka 315 km/h málo, tak si holt ještě na rychlejší auta musíš počkat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 To byl právě jedinej dobrej závod, jinak většina závodů se jezdí s auty co nejezdí. Hru už nechci hrát, smazal jsem ji a hraju 7 let starou hru NFS Most Wanted která je pro mě 100x lepší než toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 jak víš že si už odjel polovinu? víš kolik je tam přesně závodů nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Forza.Horizon.XBOX360-X360CLUB RF Forza Horizon October Car Pack DLC Release date: 10/21/2012 Developer: Playground Games Publisher: Turn 10 Studios / Microsoft Studios Genre: Racing & Flying Type: DLC Addon Size: 122.32MB 6 new cars: 2012 Ferrari 599XX Evoluzione 2012 Gumpert Apollo Enraged 2012 Lamborghini Aventador J 2013 Ford Mustang Boss 302 2010 Alfa Romeo 8C Spider 1957 Chevrolet Bel Air Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 To je dobrý no hra ještě nevišla a už je DLC :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 V pořádku,at se valí další,já jsem zvědav na ten DLC Rally pack:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Zkoušel jste někdo ten October Car Pack DLC ? Dany!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corle1 Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Jo super hra! ..ale nemůžu si to odpustit, promiňte.. "Nehraji stáhnuté hry, protože nemám peníze na originálky. Jen mne prostě baví ty warez výzvy." Můžete mi někdo vysvětlit, v čem takový výzva spočívá? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 (upraveno) ano zkousel.. dlc pack funguje, klasika nakopirovany. auta super, to ferrari a gumpert apollo sou pekny strely :D :P at je tech balicku vic, uvital bych golfa, audi rs3, nissan 350z apod :) je toho zatim hrozne malo Upraveno Říjen 22, 2012 uživatelem dany_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 jak ten pack mám dostat do hry?Projet xbrow... a nakopčit do složky 000007000 ?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 ne normalne ho stahnes, a jen rozbalis.. on uz je nachystanej. a normalne ho nakopirujes do slozky 00000002.. jen ten soubor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 ne normalne ho stahnes, a jen rozbalis.. on uz je nachystanej. a normalne ho nakopirujes do slozky 00000002.. jen ten soubor. Jo díky za info,bude test za chvilku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Tak hraju to sice teprve chvíli, ale moc se mi to líbí, grafika je úžasná. Myslel jsem, že ze začátku budu jezdit se samýma pomalýma šmejdama, ale hned jak jsem zajel do garáže, dostal jsem nějaká auta z profilu z Forzy 4, takže už se proháním v Aventadoru :-) (kromě závodů samozřejmě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 jak víš že si už odjel polovinu? víš kolik je tam přesně závodů nebo jak? asi to odhaduje podle progressu, který mu ukazuje hra v procentech dohranosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Nehraji stáhnuté hry, protože nemám peníze na originálky. Jen mne prostě baví ty warez výzvy. - tohle mě taky zajímá.. konec OT To dlc bude asi na xbox360iso.com že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Máte v cz i to co vysvětluje ten ženskej hlas při něčem novém? Já ne a zrovna to je asi nejdůležitější takže ty cz titule jsou docela zbytečné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KUKI Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Zdravím. Chci se zeptat, zda-li mi pojede Forza i bez LiteOn iHas mechaniky. A jakým způsobem bych to měl vypálit Truncate anebo Overburn? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Máte v cz i to co vysvětluje ten ženskej hlas při něčem novém? Já ne a zrovna to je asi nejdůležitější takže ty cz titule jsou docela zbytečné.. A k čemu by ti to bylo...Jsou to závody tam nepotřebuješ snad ještě nějaké žvásty,aspon tedy já ne.I kdyby ty titulky tam nebyly,tak to je snad jasné ne?:cheesygrin:Vem auto a alou na závod:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 No jasný ale říká ti třeba různý vychytávky jak ještě lépe v závodech skilovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 si snad domyslíš ne ?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 vyšly nové auta a to nissan 370z a aston martin virage. ke stažení už i pro RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Vy nás zásobujete pane Karfík,:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 vyšly nové auta a to nissan 370z a aston martin virage. ke stažení už i pro RGH. Není tam náhodou 15 aut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Nevi nekdo za jak dlouho to bude mozne projet ABGX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.