Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 299
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

proč pořád všichni řešíte to abgx??!! :D :D

samozřejmě to tim normálně zkontrolujte, na konci to sice napíše chybu, že ještě hra není v databázi, ale tím se vůbec nemusíte vzrušovat... vypalte a hrajte (hraju takhle všechny nový hry, nikdy nečekám na abgx)

včera už jsem dokonce připojil xbox zpátky k netu a hraju v pohodě online ;)

Odesláno
si hraj to ti nikdo nezakazuje ale nerikej ze abgx je k nicemu to se trosku pletes nejdriv si otom neco precti a pak rikej takovy ...................

to chápu, abgx je dobrej prográmek, myslel jsem to trochu jinak... očividně je tu plno lidí, kteří čekají na abgx a zároveň jsou strašně natěšení na forzu, tak jen říkám že je zbytečné čekat, můžete hned hrát ;)

Odesláno
http://4.images.gametrailers.com/image_root/games/F/forza_horizon/Forza_map_GT_small.jpg

Jinak mám dotaz. V závodech proti mně jezdí šestkový golfy, ale já si ho koupit nemůžu... kdy nebo jak se mi otevře ?

Diky za mapu, ale vubec to nechapu. Prijedu na zelene misto na mape a stejne tam nic neni ;) jak to teda funguje?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu