xvostokx Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Nejlepčí je tam prostě Nissan GT-R :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 v abgx to jeste neni a update muzes udelat flash to nemaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 proč pořád všichni řešíte to abgx??!! :D :D samozřejmě to tim normálně zkontrolujte, na konci to sice napíše chybu, že ještě hra není v databázi, ale tím se vůbec nemusíte vzrušovat... vypalte a hrajte (hraju takhle všechny nový hry, nikdy nečekám na abgx) včera už jsem dokonce připojil xbox zpátky k netu a hraju v pohodě online ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 si hraj to ti nikdo nezakazuje ale nerikej ze abgx je k nicemu to se trosku pletes nejdriv si otom neco precti a pak rikej takovy ................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Chci se zeptat, daji se nejak zjiskat mapy pokladu, kdyz nejsem na livku a mam RGH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 si hraj to ti nikdo nezakazuje ale nerikej ze abgx je k nicemu to se trosku pletes nejdriv si otom neco precti a pak rikej takovy ................... to chápu, abgx je dobrej prográmek, myslel jsem to trochu jinak... očividně je tu plno lidí, kteří čekají na abgx a zároveň jsou strašně natěšení na forzu, tak jen říkám že je zbytečné čekat, můžete hned hrát ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 No v abgx jeste nejede verifikace a bez toho nevim jestli to ma cenu zkouset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 Tak jsem to nevydrzel a projel to abgx a vypalil i presto ze to hlasilo v abgx verification failed. No hra jela chvili a pak naskocil error. Kdy uz to tam bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 Jeden rip uz tam je zrejme od p2p tak hold cekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 (upraveno) ke stažení pro RGH je další dlc a to: limited Edition DLC sice mám hru už hotovou ale asi ju projedu znovu :D obsahuje auta: *2012 Audi R8 GT Spyder *2011 Koenigsegg Agera. *2011 Lamborghini Sesto Elemento. *2012 Pagani Huayra. *2011 RUF Rt 12 R Upraveno Říjen 28, 2012 uživatelem dany_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 koukali jste někdo na achievementy? vypadá to, že tam není nic extra těžkýho.. narozdíl od FM4 to snad i půjde všechno udělat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Chci se zeptat, daji se nejak zjiskat mapy pokladu, kdyz nejsem na livku a mam RGH? http://4.images.gametrailers.com/image_root/games/F/forza_horizon/Forza_map_GT_small.jpg Jinak mám dotaz. V závodech proti mně jezdí šestkový golfy, ale já si ho koupit nemůžu... kdy nebo jak se mi otevře ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Me spis zajima jak potom vlozim nejake DLC az vyjde kdyz nemam RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 to nejde, musíš si ho koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 No na jedne strance jsou ke stazeni DLC treba k Dead Space 2. TAk me zajimalo jak se to pak dela. No tak nejak to musi jit kdyz to davaj na stazeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 No na jedne strance jsou ke stazeni DLC treba k Dead Space 2. TAk me zajimalo jak se to pak dela. No tak nejak to musi jit kdyz to davaj na stazeni. Když chceš stahovat DLC, musíš mít RGH. :)Když máš RGH, tak to tam prostě nakopíruješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 http://4.images.gametrailers.com/image_root/games/F/forza_horizon/Forza_map_GT_small.jpgJinak mám dotaz. V závodech proti mně jezdí šestkový golfy, ale já si ho koupit nemůžu... kdy nebo jak se mi otevře ? Diky za mapu, ale vubec to nechapu. Prijedu na zelene misto na mape a stejne tam nic neni ;) jak to teda funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulfstrem Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 Diky za mapu, ale vubec to nechapu. Prijedu na zelene misto na mape a stejne tam nic neni ;) jak to teda funguje? Ty zelený místa na mapě jsou slevové cedule. Za každou, kterou srazíš, dostaneš slevu 1% na nákup dílů v garáži. Jinak najde se někdo, kdo by si chtěl zajezdit online, případně založit Autoklub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 Diky za mapu, ale vubec to nechapu. Prijedu na zelene misto na mape a stejne tam nic neni ;) jak to teda funguje? Přesně jak je napsáno nade mnou. Sbíral jsem je podle té mapy a našel sem jich zatím 96 ze 100, takže teď kupuju díly skoro zadarmo, takže můžu říct že tu mapku mám odzkoušenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 Taky už netrpělivě čekám až mi při projetí v abgx nebude selhávat verifikace.pokud chces mohu ti pak poslat linky kde forza abgx projde a obsahuje i češtinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEORG_iS Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 pokud chces mohu ti pak poslat linky kde forza abgx projde a obsahuje i češtinu Tak to je pošli i mě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 pokud chces mohu ti pak poslat linky kde forza abgx projde a obsahuje i češtinu Me taky prosím :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Pokud někdo hrajete, tak si mě přidejte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flopik123 Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 zDAREC HRAJETO NEKDO ONLINE? KDYZTAK NAPISTE gt..dÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 (upraveno) Škoda že je singl tak o 200 hodin kratší než ve 4 :-( Na hru sem se těšil rok a mam jí za 3 dny dohranou na 100% :-( A multák podle mě taky slabší :-) Už se těšim na DLC Upraveno Listopad 5, 2012 uživatelem nezbi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.