dany_ Odesláno Únor 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Již příští týden se můžete těšit na další balíček pro Forza Horizon. Březnový balíček aut Meguiar nabídne tradičně šest nových vozů a to 2013 Audi RS4 Avant, 2013 BMW M135i, 2012 Mercedes-Benz G65 AMG, 2003 Ferrari Challenge Stradale, 2004 Peugeot 206 RC a 1998 Nissan R390. Majitelé Season Passu také získají bonusový vůz 2010 Joss JT1. Balíček vyjde 5. března a bude stát 400MS bodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artien Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Hra hnedka naběhne sama v ČJ, zkus se podívat, jestli nemáš změněný "Locale" v nastavení konzole na jiný stát než ČR. jj ted jsem si uvedomil ze mam nastaveny locale na united kingdom kvuli Dead space 3 a ovladani kinectem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 ahoj, chci se zeptat, pri hrani potkavam ruzna auta s natazenou strechou, ktera muzu koupit jako kabriolet a strecha jim nejde natahnout... jde to nejak, jako treba v Test Drive 2 ? Dikeeees Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 ne nejde natahovat žádná střecha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 ne nejde natahovat žádná střecha. a asi jako hardtop je koupit nejde co ? mne jen prekvapilo, ze jsem si koupil Ferrari 458 Italia Spyder a ve hre jsem ho normalne potkaval s pevnou strechou... to same u Ferrari California... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 POZOR ! Vychází nové DLC inspirované Top Gearem. K mání bude od 2. dubna za 400 MS bodů. Auta v balíčku budou Bowler EXR S, Alfa Romeo TZ3 Stradale Zagato, Aston Martin Vanquish, Ford Transit SuperSportVan, Mercedes-Benz AMG Mercedes CLK GTR. BMW M3-GTR 2002. Až na komickou závodní dodávku jsou to super auta, takže rozhodně stahujte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RonnieCZ Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 To neni komicka dodavka :D Ve Forze 4 jsem si s ni uzil spoustu legrace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates026 Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 Chci se zeptat!!? Ted jsem si hru vypalil natesenej ze si konecne zahraju... dam do konzole, hra se zapne, skouknu to paradni intro na zacatku a pri nacitani hra proste padne a konec. Je to stazeny region free je to i v cz dvd bez jedinyho srabance. Chtel bych vedet jestli mel treba nekdo stejnej problem, pripadne nakou radu. DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 Chci se zeptat!!?Ted jsem si hru vypalil natesenej ze si konecne zahraju... dam do konzole, hra se zapne, skouknu to paradni intro na zacatku a pri nacitani hra proste padne a konec. Je to stazeny region free je to i v cz dvd bez jedinyho srabance. Chtel bych vedet jestli mel treba nekdo stejnej problem, pripadne nakou radu. DIKY projel jsi hru abgx360 ??? musi byt bez cervenych chyb, pokud tam jakekoliv chyby jsou, oprav v abgx hru na level 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Top Gear Car Pack je ke stazeni. • 2011 Ford Transit SuperSportVan • 1998 Mercedes-Benz AMG Mercedes CLK GTR • 2012 Aston Martin Vanquish • 2012 Bowler EXR S • 2011 Alfa Romeo TZ3 Stradale Zagato • 2002 BMW M3-GTR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates026 Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 projel jsi hru abgx360 ??? musi byt bez cervenych chyb, pokud tam jakekoliv chyby jsou, oprav v abgx hru na level 3 Prave ze hra uz je vypalena a nechce se mi takhle pokusama mrvit dalsi dvd. Muze me pls nekdo odkazat na nakej topic jak poradne funkcne vypalovat +dvdcka. Je tady toho tolik ze nevim podle kteryho navodu je to oprvdu stoprocentni. Budu moc vdecnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Čaute, nechce se mi zobrazit april top gear pack, poslední title update bych měl mít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 Našel by se tu někdo s rally DLC na achievement Ghostbuster? 10 online výher na rally erzetách. GT Freezac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Dobrý den, prosím vás jak mohu hrát na Kinectu Forzu Horizon?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Které auto ze základního výběru (bez DLC) byste mi doporučili na driftování ? Zatím jsem nenašel žádný ideál. Zkoušel jsem starou M3 , ta je v driftu dobře ovladatelná , ale chybí mi tam výkon na delší drifty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 Které auto ze základního výběru (bez DLC) byste mi doporučili na driftování ? Zatím jsem nenašel žádný ideál. Zkoušel jsem starou M3 , ta je v driftu dobře ovladatelná , ale chybí mi tam výkon na delší drifty... muj osobni favorit je Nissan GT-R, sestivalec je ciperny a dovoli ti s autem pekne zachazet a podvozek s 4x4 ti dovoli drift dotahnout i kdyz treba mines apex :-))) rozhodne doporucuji tuning brzd, tlumicu a stabilizatoru ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Nevím jestli to tady bylo zmíněno ale pokud máte dlc Rally pack a když ho hrajete, tak v garáži se dají prodat stodolní auta, vyděláte kolem 2 mil kreditu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 (upraveno) ahoj, nekupoval tady nekdo pernamentku? Je jeji soucasti i Rally dlc pack, stoji 1100 tak nevim co vse do nej patri, diky Upraveno Květen 24, 2014 uživatelem valis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 hraje ji tu jeste nekdo?? potreboval bych pomoct s jednim ajchem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga6 Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Kde stahujete ty DLC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 xbox360iso treba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga6 Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 ok dík, a DLC stáhnu vytáhnu Contetn a nakopíruju na interní disk? nebo se to vkládá jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 čus lidi, mám problém. Hru jsem prakticky celou dohrál, chybí mi jenom pár zlatých závodů a na mapě mi už nic nezbyde, ale pořád se mi nechtějí ukázat lokace posledních dvou aut ze stodol... Jak to funguje? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Březen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2015 Nevěděl by někdo jak nahrát stažený save do této hry? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2015 Nehraje tu nekdo online? potreboval bych pomoct s ajchy s rally :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.