chipomil Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 pokud mate ovsem rip z browseru do god to asi clovek nedostane jedine asi god2iso a pak zripovat browserem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 (upraveno) už je ohlášeno DLC.. Forza Horizon sice teprve čeká na své vydání, ale už víme, co se objeví v první placené expanzi, která se jmenuje Forza Horizon Rally Expansion Pack. Na nerovných cestách Colorada budete moci díky této expanzi vyzkoušet pořádné rallye závody a nějaké to offroadové závodění - včetně navigátora, který vám bude říkat kudy kam. Budou zde samozřejmě nová auta, nové eventy a nové achievementy. Expanze by měla vyjít 18. prosince a bude stát 1600 MS bodů nebo nic, pokud si zaplatíte Season Pass. Kromě tohoto velkého rozšíření ale poženou motor hry i menší DLC balíčky, jako bude Month One Car Pack, který přinese šest nových aut, jež budete tedy moci použít od prvních dnů s hrou samotnou. O jaká auta se bude jednat si přečtěte uvnitř článku. http://games.tiscali.cz/tema/prvni-datadisk-pro-forza-horizon-prinese-rallye-zavody-61004 Upraveno Říjen 17, 2012 uživatelem dany_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Tak to jsem vůbec nevěděl ,že takovýhle věci v RGH jdou... Už si na něj taky brousim zuby,ale ještě musim s Coronou a hl. tim novym dashem počkat...ale díky za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Tak to jsem vůbec nevěděl ,že takovýhle věci v RGH jdou... Už si na něj taky brousim zuby,ale ještě musim s Coronou a hl. tim novym dashem počkat...ale díky za info... joo já si vesměs stáhnu mody do každé hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 onefootman: jeste nemas RGH ale mas DB 15574 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 joo já si vesměs stáhnu mody do každé hry :) nó to mě pak dej tedy vědět odkud :cheesygrin: páč tato forza to je pohádka:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 onefootman: jeste nemas RGH ale mas DB 15574 ??? Jo přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Dany thanks:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 ty brdo, to jsi zjistil asi az pozde ze se nemelo aktualizovat ze?? bojim se ze budes muset dlouho cekat nez se to rozlouskne a pujde na 15574 aplikovat RGH ze?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 No ja v tom mam ted trochu gulas... Co jsem četl , tak na coronu a tenhle dash by už to mělo jít..,ale včera byl ten velkej update (co přidává explorer atd) tak jsem radši odpojil konzoli od netu.Jinak mne prosim opravte pokud se pletu a omlouvám se za OT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 už je ohlášeno DLC.. Forza Horizon sice teprve čeká na své vydání, ale už víme, co se objeví v první placené expanzi, která se jmenuje Forza Horizon Rally Expansion Pack. Na nerovných cestách Colorada budete moci díky této expanzi vyzkoušet pořádné rallye závody a nějaké to offroadové závodění - včetně navigátora, který vám bude říkat kudy kam. Budou zde samozřejmě nová auta, nové eventy a nové achievementy. Expanze by měla vyjít 18. prosince a bude stát 1600 MS bodů nebo nic, pokud si zaplatíte Season Pass. Kromě tohoto velkého rozšíření ale poženou motor hry i menší DLC balíčky, jako bude Month One Car Pack, který přinese šest nových aut, jež budete tedy moci použít od prvních dnů s hrou samotnou. O jaká auta se bude jednat si přečtěte uvnitř článku. http://games.tiscali.cz/tema/prvni-datadisk-pro-forza-horizon-prinese-rallye-zavody-61004 No jo, já přemýšlel, že si Horizon koupím, stejně jako Forzu 4, ale s touhle jejich politikou mi můžou políbit... Takže si koupím maximálně nějaké MS points na ty DLC balíčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrcoudy Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Tak už si demo mohou stáhnout i ti co nejsou Gold :).... Hurá jde se stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 No ja v tom mam ted trochu gulas... Co jsem četl , tak na coronu a tenhle dash by už to mělo jít..,ale včera byl ten velkej update (co přidává explorer atd) tak jsem radši odpojil konzoli od netu.Jinak mne prosim opravte pokud se pletu a omlouvám se za OT... Jako ze vcera vysel zase novy DB nebo jak? O nicem nevim. Ja vim akorat ze uz chvilku je i corona prolomena takze uz vsechny xka jdou na RGH ale podminka je ta ze nesmi byt na xku DB 15574 to uz ma momentalne MS podchycene. Jak dlouho bude trvat nez prijdou jak udelat RGH na 15574 ale nikdo asi netusi :_(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Jako ze vcera vysel zase novy DB nebo jak? O nicem nevim. Ja vim akorat ze uz chvilku je i corona prolomena takze uz vsechny xka jdou na RGH ale podminka je ta ze nesmi byt na xku DB 15574 to uz ma momentalne MS podchycene. Jak dlouho bude trvat nez prijdou jak udelat RGH na 15574 ale nikdo asi netusi :_(((( No právě že je update , který bude postupně probíhat celý tento týden.Na DB 15574 už RGH je,ale co mi říkal Drak3go tak se pouze čeká na to , až tenhle update vyjde jak se to bude chovat atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Na jakém DB jede Forza, 14719 stačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 http://www.eurogamer.cz/articles/2012-10-18-podivejte-se-na-hodinu-a-pl-hrani-forza-horizon Vypadá to moc arkádově :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 je to arkáda, ale nestežuju si, baví mě to, je v tom rozdíl mezi forzou 4 a tímhle. ale lepší jak všechny poslední nfs :) hlavně ta grafika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 http://www.eurogamer.cz/articles/2012-10-18-podivejte-se-na-hodinu-a-pl-hrani-forza-horizon Vypadá to moc arkádově :/ Už pochop, že tohle simulátor bejt nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Jasan, je to super! Grafika je opravdu povedená Akorát mi štve to cestování, je drahý a ne hned na místo takže se na závod jede někdy i docela dlouho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 jako jo to cestovaní za prachy je drahý.. někdy i 10000,- ale existujou i save editory, ale to pak může kazit to hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 přesně tak já si tam raději zajedu po svých,není nad to( ject po svých):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Je to super gamesa.. není nad to jet přez celou mapu v GT-Rku (mimochodem zatim best auto kterym jsem jel).. Na ty fast travely kašlu, sice tam ty eventy dělám ale kakám na to a všude jezdim... Jediný co mě štve jsou dost divný zvuky aut, přijde mi že všechny zněj stejně.. Soundtrack je ale špičkovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 nevím co máte s cestováním... když tam jedete, tak jste kdekoliv za chvilku, mapa je malá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Tak a už mám té hry dost, odehrál jsem už asi polovinu a získal už několik náramků, ale neustále jezdím v pomalých autech. Koupil jsem si Ferrari dojedu k závodu a musím to jet s Mini které sotva jede, nebo dokonce musím snížit výkon vozu abych mohl závod jet. Čekal jsem, že budu jezdit závody s rychlými auty a úroveň hry se bude zvyšovat, ale je to jako bych hrál hru pořád od začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Tak a už mám té hry dost, odehrál jsem už asi polovinu a získal už několik náramků, ale neustále jezdím v pomalých autech. Koupil jsem si Ferrari dojedu k závodu a musím to jet s Mini které sotva jede, nebo dokonce musím snížit výkon vozu abych mohl závod jet. Čekal jsem, že budu jezdit závody s rychlými auty a úroveň hry se bude zvyšovat, ale je to jako bych hrál hru pořád od začátku. Buď rád,alespoň ti to dlouho vydrží :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.