kolmi21 Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Nevi nekdo za jak dlouho to bude mozne projet ABGX? Jak to myslíš? Já to projel autofixem vše bylo v pořádku vypalování proběhlo do 100% ale ověřování se zastavilo na 50% to samé u FIFI 13...hra nejde potom nainstalovat na HDD:cry: snažím se zjistit čím to je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chris01 Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Taky už netrpělivě čekám až mi při projetí v abgx nebude selhávat verifikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chris01 Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Kolmi21 máš jen tyto 2 xgd3 hry nebo jich máš víc a nejde ti jen Forza a Fifa? Vypaluješ přes ihas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Kolmi21 máš jen tyto 2 xgd3 hry nebo jich máš víc a nejde ti jen Forza a Fifa? Vypaluješ přes ihas? Vypaloval jsem už asi 6 her xgd3 a vše v pořádku (naposledy sleeping dogs). Ano jen tyto poslední dvě hry a mám iHAS. Ani kanalizator s tim nemá zkušenosti což mě trochu znepokojuje :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Vypaloval jsem už asi 6 her xgd3 a vše v pořádku (naposledy sleeping dogs). Ano jen tyto poslední dvě hry a mám iHAS. Ani kanalizator s tim nemá zkušenosti což mě trochu znepokojuje :bash: to by mne zajimalo, proc kanal uz nema svoje stranky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cachus Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 tak musim rict, pecka pecka pecka :P Takovej mix dirtu 2 a 3 (ty ohnestroje :P), TDU 1 (skvela hratelnost a svet), a forzy (neni to uplne simulace, ale kdo by ji tu chtel ze?) musim rict, ze pro me parada nastupce TDU 1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 tak musim rict, pecka pecka pecka :P Takovej mix dirtu 2 a 3 (ty ohnestroje :P), TDU 1 (skvela hratelnost a svet), a forzy (neni to uplne simulace, ale kdo by ji tu chtel ze?) musim rict, ze pro me parada nastupce TDU 1... Ten kdo koho baví jezdit s autama :). Né hrát pinpong svodidla svodidla osobák svodidla a pohoda jedu dál na 1místě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cachus Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 bezva tak pak si tu jezdi forza motorsport 4 ;) .. myslim ze tam se da furt jezdit normalne... pokud tahas do arkady simulaci je to jen a jen tvoje blbost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 (upraveno) pro RGH je ke stažení další pre order pack 2. který obsahuje golfa R a ferrari 458 italia takže v současné době je pro RGH ke stažení: -October Car Pack -Pre Order Pack 1 -Pre Order Pack 2 Upraveno Říjen 24, 2012 uživatelem dany_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Na tuhle hru se fakt tesim, ale zatim me brzdi abgx :D Snad to bude co nejdrive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Naprosta bomba,nejlepsi street zavody co mohou byt s jizdnim modelem forzy fakt parada.Spoustu vyjimecnych adrenalinovych zavodu.Doufam ze vydrzi co nejdyl i kdyz je zavodu plna mapa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 (upraveno) Kdo už to má, může mi prosím napsat zda jsou tam zastoupeny vozy značky Honda a jaké?! Upraveno Říjen 25, 2012 uživatelem Jiřulka fuj, hrubka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Kdo už to má, múže mi prosím napsat zda jsou tam zastoupeny vozy značky Honda a jaké?! Napiš Danymu,ten má přehled,se vyzná chlapisko:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Mazda MX-5/Miata '95 Mazda MX-5 Superlight Mazda RX-7 FD '97 Mazda RX-8 Mazdaspeed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Civic Type-R Integra Type-R S2000 NSX-R GT to xvostokx: ptal se na hondu :P :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 pozdě :cry::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 tve on se ptá na hondu a já píšu mazdu.. propleskněte mě někdo :D :party: už nikdy nepiju v pracovním týdnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Tož to je nářez tady:wohow::party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 xvostox: Mazda taky není špatná, aspoň vim na co se těšit :) Který auto hodnotíte jako jedno z nejlepších? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 xvostox: Mazda taky není špatná, aspoň vim na co se těšit :) Který auto hodnotíte jako jedno z nejlepších? p601 deluxe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 p601 deluxe S timhle autem bych se styděla už vyjet i z garáže :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 tady máš komplet seznam značek a po rozkliku na značku auta. nejradši mám čtyřkolky.. hlavně imprezu a nissan gtr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cachus Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Kdo už to má, může mi prosím napsat zda jsou tam zastoupeny vozy značky Honda a jaké?! staci se podivat na Youtube, myslim ze vypisovat vsechny vozy zde je pitomost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamony Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 (upraveno) jinak jak se uz nekdo psal, lze vypalit na jakekoliv mechanice pres Truncate - osobne vyzkouseno Hra je super! 75% jizdni fyziky alias Forza 4 a otevreny svet. Nic lepsiho v tuto chvili dle meho nazoru neni. Bohuzel ve hre neni tuning, coz me pomerne hodne chybi, pac mam rad drift nastaveni :( Upraveno Říjen 25, 2012 uživatelem hamony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila1468627751 Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 nevím co je za problém s abgx, ale já to projel a vypálil v pohodě. hraju to taky v poho, ale nahrát na hdd jsem ještě nezkoušel. to samé Fifa13. jen to chce teď po mě system update a ten nevím jestli tam dát, aby mi nepřestaly jít hry nebo celý flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.