nero34 Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 Ahoj, mám flash LT+ v3.0 a dashboard 2.0.14699. Při vložení páleného May Payne 3 mě to nepustí dál bez updatu. Můžu ho provést přímo z tohoto dvd se hrou? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ANGEL1468624370 Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 Čau, můžeš, ale hra pak nejde hrát z HDD, ani jiné hry XGD3, Jdou hrát pouze z mechaniky. Dá se to vyřešit podle tohoto návodu zde na foru http://console-forum.net/tema/143041-metoda-pro-hrani-xgd3-her-z-hdd-bez-ihas-mechaniky , jediná hra co mě tak nejde je nový DIRT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nero34 Odesláno Červen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 oka, takze to updatnu z dvd a kdyz budu chtit rozjet hru z hdd, tak budu postupovat podle tvého odkazu. Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nero34
Ahoj, mám flash LT+ v3.0 a dashboard 2.0.14699. Při vložení páleného May Payne 3 mě to nepustí dál bez updatu. Můžu ho provést přímo z tohoto dvd se hrou?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.