Lukasenko Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Věta do pranice :) Má někdo zkušenost s YLODem na Slim verzích? Sám jsem po YLODu na FAT 40 GB a od té doby vše "zatím" šlape. Uvidíme jak dlouho, ale zapřemíšlel jsem o slim verzi, ale nerad bych absolvoval něco podobného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowan Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Ty ja myslím ze ylod na slimu neměl snad nikdo.... Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 YLOD nie, ale kamarátovy už 2 krát odišiel zdroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 YLOD je bohužel zcela normální i na Slim verzích.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ali99 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Vždy je to hlavně o tom, jak se uživatel o danou věc stará... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukasenko Odesláno Červen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Vždy je to hlavně o tom, jak se uživatel o danou věc stará... ale jo to je pravda...to s tebou souhlasim....ale po dobu zaruky zasahovat do konzole nemuzes (nebo muzes ale je to jak mocit proti vetru) tak jak se chces o ni starat? ze z ni setres prach? vevnitr ji nevyfoukas...zajimalo by me jestli u slim verzi uz doslo k nejake naprave vuci prehrivani konzole...treba ja nevim pomuze treba chladicí podlozka? na nekterych forech jsem se docetl ze slim verze maji pri vetsim zatizeni napr. hlucne vetraky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lukasenko
Věta do pranice :) Má někdo zkušenost s YLODem na Slim verzích? Sám jsem po YLODu na FAT 40 GB a od té doby vše "zatím" šlape. Uvidíme jak dlouho, ale zapřemíšlel jsem o slim verzi, ale nerad bych absolvoval něco podobného.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.