jonny18 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Cauec, byl by nekdo tak hodny a hodil mi na nejakej server (ulozto,...) ipa soubor s hrou The Simpsons: Tapped Out. Hra vypada dost zajimave a chtel bych ji zkusit, jenze ji EA stahlo z AppStoru, tak ji nemuzu stahnout. Koukam jsem i na netu ale nemuzu nic najit. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Červen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Uz neni potreba. Nasel jsem si ten soubor na netu ale stejne me to nepusti instalaci, protoze je to smazany z AppStore :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Já ji taky sehnal na netu a jede mi v klidu :-) nejspíš nemáš JB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Červen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 To mas pravdu, JB jsem dal pryc, protoze mi to zralo baterku vic nez obvykle. Hra me dost laka ale kvuli ni si ho tam davat asi nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Myslim že když je teď nová verze Absinthe JB tak ti to žrát baterku už nebude, kdyžtak si to udělej a pojede ti to bez potíží :-) Stojí to za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Červen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 OK, diky za radu. Dneska na to vlitnu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Červen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Nebo nebude lepsi RedSn0w? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Nebo nebude lepsi RedSn0w? Rozhodně ne, udělej to přes Absinthe verze 2.0.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Červen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Muzes se jeste prosim te mrknout jakou mas verzi. Ja mam verzi 1.0.0 a hrozne to pada. Pokousim se najit verzi 1.0.3 ktera by mela byt nejvyssi. Ta prvni je hrozna :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.