Frag_range Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Dobrý den, zajímá mě, které hry se splitscreen co-op byste doporučili? Matně jsem se díval po netu a docela mě zaujalo MW3, ale zas nevím jestli kupoval Call of Duty - nepřijde mi to vůči Activision moc výchovné. Jedinná hra co mám s co-op doma je Killzone 3 a ta se mi líbila. Budu rád za každé doporučení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobák Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Mě hodně bavilo Army of Two, oba dva díly. Je to teda jiná kamera než v K3, ale zábava s kámošem nebo mladou vedle sebe je to hodně dobrá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frag_range Odesláno Červen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Díval jsem se na to a celkem zamlouvá. Máš ještě nějaký tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Taky se přidávám při doporučení Army of Two, taky jsou dobrý Borderlands, Dead Nation, Resident Evil 5 a Lost Planet 2 taky stojí za zmínku a pokud tě baví RPG, tak doporučuji Hunted taky to má CO-OP na Split screen. Pak jsou tu samozřejmě závodní hry, jako například Gran Turismo 5 nebo Split/Second. :) A nejlepší MP hra co je tak Little Big Planet :love: ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nu.frix Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Podobny problem jsem nedavno resil a narazil jsem na tuhle stranku: http://www.co-optimus.com/system/2/playstation-3.html Hry se daji radit kliknutim na polozku v zahlavi, podle ktere chces radit. Bohuzel nejde vicenasobne razeni. Jinak co se tyce primo konkretnich her, tak Little Big Planet je uzasna zabava, ale moc dlouho me nebavila. Je to spis tak na hodinku dve si oddychnout. Killzone 3 je skvela, Uncharted 3 ted budu zkouset jaky je ve splitscreen. Army of Two moc nenadchlo, ale hra to spatna neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Resistance 3 má taky local co-op, mě baví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frag_range Odesláno Červen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Paráda, díky za inspiraci. Víte o nějaké hře, které bych se měl raději vyhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobák Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 pigi96: Co jsi, prosím Tě, myslel tím Hunted? Nějak to nemůžu najít :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Hunted: The Demon's Forge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobák Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 A jo, úplně jsem to přehlídl při hledání :D díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 Resident Evil 5 :))) s kámošem na xku dost hodin nahranejch :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.