Jump to content
  • 0

Servis

Roje

Question

čau nevíte kde v praze je nákej dobrej levnej servis kam bych mohl dát PSP do opravny?možná půjdu do sony ale nebude vadit že mam cfw?:cheesygrin:(asi se mi rozbila čtečka pam. karet takže když tam dáš pamětovku tak nic nenačte jí to dám formátovat....a nic už sem to zkoušel z více pamětovkama a nic...:-( )

14 answers to this question

Recommended Posts

• 0
no je to tak že jsem měl trochu nakřáplou pamětovku kterou sem vyndal a část mi tam zůstala ale když jsem to vyndal a dal jí tam,už nešla.Myslel jsem že to je tou pamětovkou ale zkoušel jsem tam dát jinou ale nic...

mě se s čtečkou zase stalo že jsem tam dal kartu a ona vyjela ven a nesla tam dat zase z5 tak sem to porad zkoušel až mě to nas**** a kartu sem tam jednoduše skřípl přimáčkl jsem plíšek a karta už nejde ani ven :D takze buď čtečku a nebo to zpravit ale nevim jak pokud byste věděli dejte vědět pls

• 0

hele nemohl by se nikdo pls kouknout?když vyndáte pamětovku tak tam jsou ty no pstě ty železný páčky(:-D se v tom nevyznám)a každá je v takvé menší dírce ale já tam ma těch dírek 10 a páček jen 9a 3. od shora je prázdná(chybí páčka) tak s eprosím podívejt jestli jí tam taky máte...dík(a ještě ta 1. od shora je taková trochu zaražená..nebo menšíí.....nwm)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Privacy Policy