siki Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Zdarec kolik PSP mate ve škole ve třídě mi mame ve třídě 4 PSP a možná ještě nějaký přibide možná ještě 1 nebo 2 to bude good multi ale ve 4 to taky není špatné pochlubte se :-D :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 mame ve tride 2 psp obe sou moje a ve skole si skoro nezahraju protoze to chce kazdy pucit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 bohužel jen 1 a to je moje :( a na škole 2 ale ten druhý má orig. fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 u nás od zítřka 2 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roje Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 2 jedno moje a jedno má kámoš...paříme přes wifinu:-)akorát každej prudí a bud čumí nebo to chce pučit...(a na škole tak 60:-D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 jo 2 obě moje Slim&Fat ... vždycky pučím fata kámošovy a paříme...ted momentálně SW:BRS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 mame ve tride 2 psp obe sou moje a ve skole si skoro nezahraju protoze to chce kazdy pucit :D jn to znam sem byl jediny ve tride a ted si to 3 spoluzaci koupili takze hrajem a vsichni maji CF takze bez problemu vsichni isari :D a ted hravame vzdycky kdyz je cas o prestavce treba DTM 3 mega hruba hra ve 4 lidech sme to jeste nehrali ale ve trech jo mazec jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 o prestavce nehrajte :) to ztrata casu lepsi je to v hodine sice nic nevis ale aspon ti to ubiha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Jen ja.. ale mozna se bude kupovat.. :D...2 lide o tom premysli... a jeste jeden kamos ho ma.. takze 2 na skole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 o prestavce nehrajte :) to ztrata casu lepsi je to v hodine sice nic nevis ale aspon ti to ubiha tak v hodine tam parim jen ja petrlla co je taky tady z fora v hodine nehraje protoze ho to v hodine nebavi on se radsi uci ale to mu neberu za zle sme prece jenom v druhaku musime si uz davat bacha abysme tu skolu udelali a musime na te skole vydrzet ale tak v hodine si zaparim kdyz se nudim ja urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 no ja to mam stejny jako tady yokohama:)......mame taky ve tride jenom 1 psp a to to moje a kazdej ho chce pucit:)......tak si taky moc nezahrajua na skole nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Zrovna 2. Přijel čínan na výměnej pobyt učit se česky a přivezl si white s cf :D Tak paříme co to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 tak v hodine tam parim jen ja petrlla co je taky tady z fora v hodine nehraje protoze ho to v hodine nebavi on se radsi uci ale to mu neberu za zle sme prece jenom v druhaku musime si uz davat bacha abysme tu skolu udelali a musime na te skole vydrzet ale tak v hodine si zaparim kdyz se nudim ja urcite to ja jsem posledni 2 roky na minule skole hral porad vlastne jen ve skole meli jsme tam psp 2... a udelal jsem to v poho ... ted jsem na nastavbe a pokracuju :) psp tam mam jen ja ale hodne lidi si ho chce kupovat a navic kamos si pujcuje od bratrance takze taky nekdy hrajem... na znamkach to neni znat takze pohodicka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 u me ve skole je snad jen to moje :D:D:D jinak na stary skole byly 2 moje a koamosovo :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 bohužel jenom moje jedno jediný....jednou sem měl 2 tak sme pařili metalslug anthology při geologii a díky tomu to teď neumim vůbec...jinak s tim jednim nic moc ale ještě jeden člověk o něm uvažuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 do skoly nechodim ale praci sem zatim jedinej ale kolega gdys videl God Of War demo tak o tom silne uvazuje...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 do skoly nechodim ale praci sem zatim jedinejale kolega gdys videl God Of War demo tak o tom silne uvazuje...... to jo no to GoW je ohromujici grafika + hratelnost je to bomba kvuli tomu aj spoluzak se zamyslel protoze si ode me kvuli tomu furt psp pujcoval a dohral to ve skole jen jednou protoze to zatim neumel skoro ovladat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominick Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 u nas mame 2 ja a moj kamos obidvaja cfw a vo vedlajsej su 2 z toho jeden orig fw a na celej skole asi 50 PSP, z toho maju cfw iba ty ktorym som to robil, cize 2 co je dost krute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 mi mame ve skole 3 PSP ja si zaparim v hodine ale ostatni se venuji ucivu ale o prestavce si zaparime a vsem sem udelal cfw takze pohodicka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 mi mame ve skole 3 PSP ja si zaparim v hodine ale ostatni se venuji ucivu ale o prestavce si zaparime a vsem sem udelal cfw takze pohodicka... toz to bylo rychle strucne :D:D mi mame na skole tak kotel lidi znam jeste dalsi 2 na skole a mi 4 ve tride + mozna 1 nebo 2 uvazuji o koupi takze fakt mega parba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 u nas byla doba kdy psp melo asi 11 lidi (leden tohoto roku) no a ted to je asi 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 u nas mame 1 a to moje vsici to chcou pucit :(, ja skole mame 2 maximalne tri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 u nas mame 1 a to moje vsici to chcou pucit :(, ja skole mame 2 maximalne tri no to me taky stvalo ale jak si koupily dalsi spoluzaci tak uz to pro ostatni nebyla takova vzacnost a prestali me otravovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socker Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 mi mame psp jen 1 a to moje ale dalsi pribude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schoking Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 a ja mam v praci psp :D a myslim ze to nikdo ostatni mit nebude mezi tema starikama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.