Jump to content

kolik PSP mate ve třídě

siki

Recommended Posts

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mame ve tride 2 psp obe sou moje a ve skole si skoro nezahraju protoze to chce kazdy pucit :D

jn to znam sem byl jediny ve tride a ted si to 3 spoluzaci koupili takze hrajem a vsichni maji CF takze bez problemu vsichni isari :D a ted hravame vzdycky kdyz je cas o prestavce treba DTM 3 mega hruba hra ve 4 lidech sme to jeste nehrali ale ve trech jo mazec jak prase

o prestavce nehrajte :) to ztrata casu lepsi je to v hodine sice nic nevis ale aspon ti to ubiha

tak v hodine tam parim jen ja petrlla co je taky tady z fora v hodine nehraje protoze ho to v hodine nebavi on se radsi uci ale to mu neberu za zle sme prece jenom v druhaku musime si uz davat bacha abysme tu skolu udelali a musime na te skole vydrzet ale tak v hodine si zaparim kdyz se nudim ja urcite

tak v hodine tam parim jen ja petrlla co je taky tady z fora v hodine nehraje protoze ho to v hodine nebavi on se radsi uci ale to mu neberu za zle sme prece jenom v druhaku musime si uz davat bacha abysme tu skolu udelali a musime na te skole vydrzet ale tak v hodine si zaparim kdyz se nudim ja urcite

to ja jsem posledni 2 roky na minule skole hral porad vlastne jen ve skole meli jsme tam psp 2... a udelal jsem to v poho ... ted jsem na nastavbe a pokracuju :) psp tam mam jen ja ale hodne lidi si ho chce kupovat a navic kamos si pujcuje od bratrance takze taky nekdy hrajem... na znamkach to neni znat takze pohodicka...

do skoly nechodim ale praci sem zatim jedinej

ale kolega gdys videl God Of War demo tak o tom silne uvazuje......

to jo no to GoW je ohromujici grafika + hratelnost je to bomba kvuli tomu aj spoluzak se zamyslel protoze si ode me kvuli tomu furt psp pujcoval a dohral to ve skole jen jednou protoze to zatim neumel skoro ovladat

mi mame ve skole 3 PSP ja si zaparim v hodine ale ostatni se venuji ucivu ale o prestavce si zaparime a vsem sem udelal cfw takze pohodicka...

toz to bylo rychle strucne :D:D mi mame na skole tak kotel lidi znam jeste dalsi 2 na skole a mi 4 ve tride + mozna 1 nebo 2 uvazuji o koupi takze fakt mega parba