Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 698
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
mame ve tride 2 psp obe sou moje a ve skole si skoro nezahraju protoze to chce kazdy pucit :D

jn to znam sem byl jediny ve tride a ted si to 3 spoluzaci koupili takze hrajem a vsichni maji CF takze bez problemu vsichni isari :D a ted hravame vzdycky kdyz je cas o prestavce treba DTM 3 mega hruba hra ve 4 lidech sme to jeste nehrali ale ve trech jo mazec jak prase

Odesláno
o prestavce nehrajte :) to ztrata casu lepsi je to v hodine sice nic nevis ale aspon ti to ubiha

tak v hodine tam parim jen ja petrlla co je taky tady z fora v hodine nehraje protoze ho to v hodine nebavi on se radsi uci ale to mu neberu za zle sme prece jenom v druhaku musime si uz davat bacha abysme tu skolu udelali a musime na te skole vydrzet ale tak v hodine si zaparim kdyz se nudim ja urcite

Odesláno
tak v hodine tam parim jen ja petrlla co je taky tady z fora v hodine nehraje protoze ho to v hodine nebavi on se radsi uci ale to mu neberu za zle sme prece jenom v druhaku musime si uz davat bacha abysme tu skolu udelali a musime na te skole vydrzet ale tak v hodine si zaparim kdyz se nudim ja urcite

to ja jsem posledni 2 roky na minule skole hral porad vlastne jen ve skole meli jsme tam psp 2... a udelal jsem to v poho ... ted jsem na nastavbe a pokracuju :) psp tam mam jen ja ale hodne lidi si ho chce kupovat a navic kamos si pujcuje od bratrance takze taky nekdy hrajem... na znamkach to neni znat takze pohodicka...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu