janko580 Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 cus nevíte jak zjistit u tohoto modemu Huawei hg622u subnet mask,gateway.potrebuju to na nastaveni u xboxu na live Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 zkoušel jsi zadat do prohlížeče IP modemu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 mrkni na o2 guru myslim ze na podobny modem tam meli navod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Červen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 cus taj jsem zjitil ip adresu nevite co dal? uz jsem zjistil vše ale vždicky se mi napíse problém s ip adresou.nevíte co stím cus uz jsem u internetu pise mi to DNS error.nevite co stim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 a co ti to pise kdyz zadas IP adresu routeru do prohlizece? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Červen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 nastaveni modemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 mas xbox s wifi? pokud ano nemusis ip ani dns nastavovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Červen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 diky vsem vyreseno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts