Eran Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Zdravím když rozjedu GC hry na modrém Wii jde přes soft mod ukládat save třeba na SD kartu? Jde mi o to že modré wii odice London 2012 nemá GC porty ani konektor na GC kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Bez GC portu a GC vstupu na pametovky nemas ani GC HW a zatim neexistuje emulator, ktery by rozjel na Wii GC hry primo pod "Wii modem". Ukladat na normalni SD kartu jde pres DIOS MIOS, ale nefunguje to u vsech her a dokonce i DIOS MIOS (ktery umi loadovat GC hry z pametovky a take na ni ukladat) vyuziva GC HW uvnitr Wii (Wii s GC HW v sobe ma prakticky jeste gamecube a kdyz spustis GC hru, tak se wii prepne do GC modu, kdy se vypne i HW, ktere GC neumi ovladat - tzn. i treba Wii ovladace). Laicky receno ve Wii jsou normalne dve konzole - Wii + plnohodnotne GameCube (se svym cipem atd.). U novych Wii, kde nejsou porty na GC ovladace chybi cely ten GC hardware a emulator pro Wii procesor/HW nevznikl .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Červen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 To mi nepřijde že tam ten HW chybí protože sem našel na několika ENG forech že stačí jen koupit GC porty a GC čtečk una tu kartu a když to wii modré rozdělám tak tam stačí to napojit a jede to znovu... jak předtím myslím že to je i na youtube teď když to zapnu tak tam mámC¨DVD wii a vedle se mě točí i GC dvd tak nevim =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 No, zkus to jednoduse hele :) Normalne zkus spustit hru v http://dl.qj.net/wii/applications/dios-mios-lite-14b.html pokud se to spusti a jen to nebudes mit jak ovladat, tak mas nejspis pravdu - pokud se to nespusti, tak bych spis veril te verzi s tim, ze tam opravdu chybi cely GC HW ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.