Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Modré Wii a GC hry?


Eran

Recommended Posts

Bez GC portu a GC vstupu na pametovky nemas ani GC HW a zatim neexistuje emulator, ktery by rozjel na Wii GC hry primo pod "Wii modem".

Ukladat na normalni SD kartu jde pres DIOS MIOS, ale nefunguje to u vsech her a dokonce i DIOS MIOS (ktery umi loadovat GC hry z pametovky a take na ni ukladat) vyuziva GC HW uvnitr Wii (Wii s GC HW v sobe ma prakticky jeste gamecube a kdyz spustis GC hru, tak se wii prepne do GC modu, kdy se vypne i HW, ktere GC neumi ovladat - tzn. i treba Wii ovladace).

Laicky receno ve Wii jsou normalne dve konzole - Wii + plnohodnotne GameCube (se svym cipem atd.). U novych Wii, kde nejsou porty na GC ovladace chybi cely ten GC hardware a emulator pro Wii procesor/HW nevznikl ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mi nepřijde že tam ten HW chybí protože sem našel na několika ENG forech že stačí jen koupit GC porty a GC čtečk una tu kartu a když to wii modré rozdělám tak tam stačí to napojit a jede to znovu... jak předtím myslím že to je i na youtube teď když to zapnu tak tam mámC¨DVD wii a vedle se mě točí i GC dvd tak nevim =)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, zkus to jednoduse hele :)

Normalne zkus spustit hru v http://dl.qj.net/wii/applications/dios-mios-lite-14b.html pokud se to spusti a jen to nebudes mit jak ovladat, tak mas nejspis pravdu - pokud se to nespusti, tak bych spis veril te verzi s tim, ze tam opravdu chybi cely GC HW ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu