pítr Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 zdravím chtel jsem si zahrat dirty jelikož jsem je jeste nidky nehral 2 a 3 rozjedu krasne na high ale ty 1 se mi nevede rozbehat nabehne mi tam to dirt abych dal enter zacne se nacitat profil a tak 10s po tom to spadne na plochu skousel sem patch 1.1 a ruzny cracky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Ďakujeme za info. Nechcel si sa aj niečo opýtať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 no ptam se na to jak to rozjet jen jsem popisoval co to dělá:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 někdo neví pls :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Reinstal windows, reinstal ovladačů, reinstal hry, google, zahraniční fóra... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 ty by si vsechno reinstaloval to pc mam nově sestaveny asi tak měsic a mam všechny ovladače aktualní :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 ty by si vsechno reinstaloval to pc mam nově sestaveny asi tak měsic a mam svechny ovladače aktualní :bash: :dozey: prosimtě alespoň piš čitelně když chceš poradit, nemáš například špatnou verzi hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 skousel jsem dvě a obě delaj to samí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Ma niekto nejaky napad ako odstranit lagovanie v starej DIRT na novom vykonnom PC, aj ked fps je vysoke? Trosku lepsie je to pri zapnuti Vsync (60 fps), ale aj tak to dost casto laguje, nehratelne. Vselico som uz skusal...menovat je to zdlhave. Ja len, ci sa o tom niekde nediskutovalo a ja som to prave cez google nenasiel. Inak ked nikto nic, tak sa zaobidem bez jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.