codek Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Potřebuji pomoc s nastavením xLink Kai v pc a xboxu, mam RGH, komunikace třeba přes ICQ, snad se někdo ochotný najde. Vždycky se zaseknu na hlášce "xLink Kai Engine not found on network" Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Ahojm poradil někdo? Jsem na tom stejně jak jsi psal? Víš jak na to? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Zkus raději toto :[TABLE] [TR] [TD]http://console-forum.net/tema/148765-xbslink-nova-moznost-hrani-her-online[/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Listopad 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Zkoušel jsem, ale jak vidím tak jsem se zadrhnul na stejné chybě... u obou metod musím něco povolit v routeru, takže se musím přihlásit do toho nastavení v prohlížeči. Bohužel tam ale neznám své jméno a heslo protože mi to před několika lety zprovozňoval někdo z rodiny. Jméno a heslo jde restartovat tak že manuálně čudlíkem vyrestartuju router, tím ale příjdu o všechno nastavení a myslím že sám si internet nezprovozním. Paradox je to že se bez netu ani na netu nezeptám jak bych to pak rozjel. Tak to musím vykoumat nějak jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
codek
Potřebuji pomoc s nastavením xLink Kai v pc a xboxu, mam RGH, komunikace třeba přes ICQ, snad se někdo ochotný najde.
Vždycky se zaseknu na hlášce "xLink Kai Engine not found on network"
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.