Tonylee Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 (upraveno) Zdravím mám tu pro vás novou metodu jak hrát online bez Live a bez PSN.. Funkční jak na Xbox360 tak i na PS3 Návod : 1. Stahněte si program XBSlink aktualní odkaz zde : http://www.secudb.de/~seuffert/xbslink/downloads/57 2. Nainstalujeme program XBSlink a spustíme a dáme záložku " SETTING a NETWORK ".. Capture the device : nastavíme svojí sítovou kartu kterou používáme.. Bind to IP : Zde je vaše IP adresa kterou bude program používat a port .. To samé IP napíšeme i do horniho okénka " REMOTE HOST " 3. Je potřeba povolit port " 31415 " v routru s IP kterou nám vypsal program v TCP/UDP.. 4.Klikneme na " START ENGINE " a program se začne připojovat. Duležité je aby byl port otevřen viz obrázek modře podkreslen. Pokavat je všechno v pořádku bude tam " INCOMING PORT IS OPEN " 5.Dáme záložku " CLOUDS " a klikneme na load kde se nám nahrajou servry které už někdo založil. Ted už můžete jít hrát k někomu kdo už má založeno pokavat jí teda nemá uzamčenou a nebo si založíte a připojí se na vás kámoš pak už je jedno kdo založí a ostatní se na něj můžou napojit... Pak už vám nic nebrání v online hraní jediné co vás může omezovat je jen vaše rychlost připojení.. Upozornění stále jdou jen hry co mají LAN a nebo System Link.. Seznam hráčů : TonyleeCZ ssendy Ph1 sooe Bozacz Philip0407 RuThEs t.r.i.s.s Krab Spenaterr Hry co hrajeme : Grid F1 2012 Call of Duty : Modern Warfare 3 Call of Duty : World at War Call of Duty : Black Ops Gears of War 1 , 2 , 3 Forza Motorsport 2 Dirt 2 , 3 Ghost Recon Future Soldier Homefront Sniper Ghost Warrior Halo 4... Skype používáme proto že dost u her i kecáme a je to mnohem lepší tak kdo nemá mikrofon kupte je to pak fakt super pařba ... 8) Upraveno Říjen 24, 2012 uživatelem Tonylee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Nechceš to vložit do návodů do sekce Jtag/RGH ?? Tonylee: díky že jsi mi s tím poradil :)))) suprová věc !! :idea::idea::idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 (upraveno) Refresh... Upraveno Říjen 24, 2012 uživatelem Tonylee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 20, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 Napiš mě tam taky (Spenaterr), už jsem si tě přidal na skype. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Přidáno do seznamu hráču... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Mě tam mužeš dat taky muflon11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 cao, mohl by prosím někdo napsat co se musi kde dál nastavit aby to frčelo. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 21, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 tejklin: V návodu v prvním postu je všechno, co potřebuješ. Pokud ti to hlásí nějakou chybu, tak jí napiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 no program jsem nainstaloval, nastavil podle navodu, pripojil jsem se k dirt 3, v programu vidím seznam lidí (červení a někteří zelení), zapnu dirt3 na xku a tam to nic nenajde. port mám otevřen. ukazuje se v XBS nekde ze jsem připojen?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 (upraveno) Kdyz das Start engine tak pri loadu ti nabehnou servry ? pokavat ano tak pak musis jit do mistnosti s urcitou hrou co chces hrat a pak teprve zapnes xko a spustis hru kde das system link.. Hlavně upozornuji že musíte mít hlavní net do routru z routru jeden kabel do PC a druhej kabel z routru do Xbox360...Přes Wifi to nefunguje nenajde to žádný server ve hře. Upraveno Říjen 21, 2012 uživatelem Tonylee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 aha takze to bude ten problém, pač to zkouším přes wifi. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 tak jsem dnes zapojil kabely a uz to frčí( zatim jsem zkoušel MW3) nick:Tejklin84. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Ahoj,vzdy mi hlasi chybu server is a different verion:1.0 kdyz chci do hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Chlapi chtělo by to aby jsme se všichni nějak přidali do skupiny třeba na ICQ abychom se častěji domlouvali kdy zahrajeme. Já už pařil s klukama F1 2012, Grid ... Online na xboxu je super, mrtě lepší než singl a ještě k tomu grátis :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evildoer Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Čus, tak jsem to rozchodil, servery mi to najde, jak v PC tak na xboxu, normálně se připojim v PC, ale na xboxu mi to pokaždý píše "Unable to connect to host", když se pokusim připojit na nějakej server. Nechcete sem hodit nějakej termín, kdy budete pařit (Dirt 3, MW3, F1 2012)? Aspoň by se vidělo, jestli se nepřipojim protože se připojuju jen nablind k nějakýmu náhodnýmu serveru a nebo bude chyba fakt někde u mě? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 23, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Mám stejný problém jako evildoer. Zkoušel jsem MW3 a hodilo mi to u každýho z cca 7mi serverů. Co jsem googlil, tak to vypadá, že je to kvůli pingu větším než 30ms, kterej RGH nemá (právě kvůli těm custom dashboardům atd.). Nevim, co je na tom pravdy, ale takhle jsem se to dočetl. Btw evile, máš RGH nebo LT+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Ping víc jak 30ms nesmí bejt u Xlinku a ne u XBSlink na tom to je v pohodě... Připravujem pařbu na 24.10.2012 od 17:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 24, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Tak ok, ale to pořád nic nemění na tom, že mi to nefunguje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evildoer Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Mám stejný problém jako evildoer. Zkoušel jsem MW3 a hodilo mi to u každýho z cca 7mi serverů. Co jsem googlil, tak to vypadá, že je to kvůli pingu větším než 30ms, kterej RGH nemá (právě kvůli těm custom dashboardům atd.). Nevim, co je na tom pravdy, ale takhle jsem se to dočetl.Btw evile, máš RGH nebo LT+? Mam RGH. To s tim pingem mě teda nenapadlo, ale zase jestli Tonylee říká, že to tim bejt nemůže.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evildoer Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Tak jen update: už mi to jde, na server vytvořenej by Tonylee jsem se připojil, žádný lagy jsem nezaznamenal a dokonce jsem neměl ani ten PORT na routeru povolenej. Tak to jen FYI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evildoer Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 Kdyby si chtěl někdo dneska večer zahrát, protože místo hospody musí kejsnout doma jako já, tak PM a nebo ICQ 289710222 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Kdyby si chtěl někdo dneska večer zahrát, protože místo hospody musí kejsnout doma jako já, tak PM a nebo ICQ 289710222 ;) Podle mě ten port povolený být nemusí, na připojení to stačí ale vytvořit to nejde. Zkus vytvořit hru v tom Xbslinku dej vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 hned se k vam hoi vecer doma pridavam, snad se najde nekdo kdo to se mnou vyzkousi tu funkcnost, treba na coda nebo f1..super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 2, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Taky bych rád zkusil jinou hru, zjistil jsem, že mám i DIRT 2ky, tak můžem zkusit třeba to. F1 čekají na vypálení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 poradi mi prosim nekdo jak na povoleni toho portu v routeru nebo jak se to dela ja to zkousel jednou vcera nikdy jsem to nepotreboval a nak mi to nejde kde to povolit router i firewall ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.