Luke-Hardy Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Koupil jsem si flashnuté PSP a na uložto jsem si chtěl stáhnou hru ale zarazilo mě že jedna má větší velikost než druhá jaký to má dopad na hru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Nejspíš to bude RIP - osekaný videa atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Červen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Takže je lepší stáhnout si to větší ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Dle priorit - pokud ti nevadí, že tam třeba ty videa, zvuky a další věci budou chybět a máš menší kartu... S větší bych se moc nerozmýšlel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Červen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Tak zatím dík a když už tak neznáš nějaký stránky kde se dají stahovat hry na psp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luke-Hardy
Koupil jsem si flashnuté PSP a na uložto jsem si chtěl stáhnou hru ale zarazilo mě že jedna má větší velikost než druhá jaký to má dopad na hru ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.