very_hard Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Zdravim, mam neake original hry na Gamecube, tak som si ich stiahol (nainstaloval) pomocou Usb Loader GX 3 na SD kartu. Na Bielom WII v obyvacke mi to prehrava a spusta hry bez problemov, ale v detskej na druhom WII mi to hadze takuto hlasku. Stretol sa s tym uz niekto ? viete mi poradit co moze byt zle na to WII v detskej ?? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Kernel panic... z toho se moc vycist neda. Zkus to spustit pres neogammu - to by mohlo rict vic. Tipuju to na chybejici mIOS. Nainstaluj DIOS MIOS 1.4b a hry extrahuj z ISO pres discex a kopiruj do slozky GAMES :) To jede na kazdem Wii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 very_hard Odesláno Červen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 DIOS MIOS 1.4b mam nahodene program discex nepoznam, ale stahujem a vyskusam. Ja som hry stiahol pomocou USB loaderu priamo z original CD a nasledne spustil a vyhadzovalo mi tamtu srandu. Aky je rozdiel medzi tym ISO co spravil USB loader a tym ked to iso prebehnem cez discex ?? Dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 No abych se priznal, tak prave nevim jak presne vytvari USB loader zalohy z originalnich medii - takze nevim, zda to dela stejne nebo jinak, nez ISO -> rozbaleni (discex) nebo stejne... Jinak mne jeste napada - pro hrani GC her z SD musis mit vzdy nejake originalni medium v mechanice - mas tam nejakou hru vlozenou? Je totiz mozne, ze USB loader to nema nejak podchycene a misto chybove hlasky o tom, ze ti tam chybi DVD, proste spadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 very_hard Odesláno Červen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Ked vlozim orginal CD do mechaniky, tak sa aspon chvilku snazi nacitat hru a spadne rovnako. Ked nevlozim dvd do mechaniky tak spadne hned. Ako som pisal, na tom jednom co mam v obyvacke to ide bez problemov ci mam CD v mechanike alebo nemam, ale v detskej na ciernom to vzdy spadne, ci skor alebo neskor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Co ti vyleze z toho USB Loaderu, kdyz v nem udelas tu zalohu? Myslim v jakem formatu tu zalohu na disk dela. ISO? Nejak jinak? Urcite to zkus pres ten discex :) (zvlast jestli to z toho leze v iso) A hlavne jako prvni zkus Neogammu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 very_hard Odesláno Červen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Tak presiel som niektore hry aj cez ten discex. Ale vysledok je rovnaky, na jednom bez problemov a na druhom ta ista chyba. Skusal som aj Neogammu, no s rovnakym vysledkom vzdy. Cize asi tym ISO nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 very_hard Odesláno Červen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 PS: Este taka jedna vec ma napadla, ktoru som mal asi uviest hned na zaciatku. To cierne WII v detskej je z ameriky tot prvy rozdiel a druhy ze dcera tam raz dala format WII, ale nahodil som spat softmod podla tvojho navodu a WII hry idu v pohode... len tie Gamecube. A este ze na tom ciernom ked dam restartovat WII cez menu, tak zamrzne a musim rucne vipnut a zapnut konzolu ... Asi som to mal uviest hned na zaciatku, ale zabudol som sorry. cize asi tam bude nieco dosahane, ale co ??? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Zalohu NAND nemas? Neco tam rozhodne spatne je a chtelo by to zacit nanovo. Neco v systemu je zle... A tezko se odhaduje kde. Tipoval bych mIOS, ale jestlize to zlobi i pri restartu, tak to bude neco zasadnejsiho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 very_hard Odesláno Červen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Nakol podla tvojho navodu mi ukazuje teraz 4.1 a nie 4.3 tak mi nejde ani update aby sa to mozno napravilo .... vedel by si mi poradit ako update system spat na 4.3 tak aby som nahral mozno poskodene subory spat a znovu spravil softmod ? Asi neexistuje subor kde su vsetky mIOS-y, ze by som ich vsetky nahral spat .... bohuzial toto WII mam dlho a nemal som vtedy SD kartu dost velku ... mal som len 128MB kartu, tak som to riskol a bohuzial asi sa neoplatilo :o( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 very_hard Odesláno Červen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Ja osobne predpokladam ze Update mi blokuje priiloader, nakolko po resete mi nejde uz viacej nastavovat. Dostanem sa do neho ale ked mu nastavim aby povolil update, tak kasle na mna a neupdatne sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 very_hard Odesláno Červen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Skusam skusam a stale sa mi nedari update WII konzoly na 4.3 .... pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
very_hard
Zdravim, mam neake original hry na Gamecube, tak som si ich stiahol (nainstaloval) pomocou Usb Loader GX 3 na SD kartu.
Na Bielom WII v obyvacke mi to prehrava a spusta hry bez problemov, ale v detskej na druhom WII mi to hadze takuto hlasku.
Stretol sa s tym uz niekto ? viete mi poradit co moze byt zle na to WII v detskej ??
Dakujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.