Luke-Hardy Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Koupil jsem si PSP 3003 a je údajně flashlé jak to vůbec poznám ? a jak stím mám zarábět prosím poraďte v tomhle jsem nováček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Platfus Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Až budeš v xmb (menu psp) zmáčkni select a pokud se ti zobrazítaková nepěkná zabulka tak máš flash. Jeste muzes jit do settings>system settings>system information. Pokud tam máš číslo fw např 6.60 a za tím napsáno PRO B nebo proste pismenka tak flash mas. Na root si dej složku ISO a do ní pak stahuj hry Víc informaci je v topicu pro zacatecniky Sent from my iPad 2 using Tapatalk HD M'kay? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Červen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Ok podle všeho mam flash ještě jedna otázka když mám ten flash a mám 2 pam karty tak co mám dělat aby to fungovalo na té druhé paměťovce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Platfus Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 na té s flashem v "game" (ms0/psp/game myslim) tak tam máš asi dvě složky se jmenem fast recovery a pro update. Tak ty dvě překopíruj i na tu neflahslou pam. Kartu do stejneho adresare. Takze root karty/psp/game a tam to dej Sent from my iPad 2 using Tapatalk HD M'kay? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Červen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 No tak nic takového tam nemám prohlížel jsem všechny složky a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 A co tam vůbec máš za CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Červen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 6,20 PRO-B10 tohle myslíš ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Červen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 tak hru už tam mám stáhlou tet by mě zajímalo jak to mám udělat aby my stažené hry fungovaly na druhé kartě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 No normálně, jestliže tam máš 6.20 PRO B10 Permanent, tak to bude fungovat s jakoukoliv kartou, prostě jen stačí tu druhou kartu v PSP naformátovat, ony se ti tam vytvoří složky a ty tam pak akorát dotvoříš složku ISO a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Červen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 A jak je to z přesouváním her tet myslím konkrétně uložení jak to přesunu z pam. karty na druhou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Platfus Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Tak připoj psp s flashlou pam. Kartou a dej kopírovat celou složku psp. Pak tam dej neflashlou a vlož to. Sloučí se to a mělo by to tam být. Pokud to nepude chtělo by to tu kartu flashnout individuálně. Navíc pokud ty karty budeš mít obě furt u sebe tak stačí jen přes jednu spustit ten flash a na druhé mít ostatní hry. Nejsem si ale 100% jistej edit: Neaktualizovala se mi stranka takze sem nevidel ze uz si neco postnul. Sry Sent from my iPad 2 using Tapatalk HD M'kay? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Červen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Tak prozatím je to všechno co potřebuju všechno funguje moc vám děkuju :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luke-Hardy
Koupil jsem si PSP 3003 a je údajně flashlé jak to vůbec poznám ? a jak stím mám zarábět prosím poraďte v tomhle jsem nováček.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.