ZeDDman Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 Hojda. Mam cerstve RGH, FSD 2.2.275 a na hrani pouzivam externi HDD v supliku. Normalne mi z toho jde hrat, pohoda ale co me opravuje je to, ze po zapnuti konzole (externi HDD pusten a pripojen) se mi v game library neukazuje zadna hra, ani kdyz chvili pockam. Pokud dam v nastaveni manualni scan tak disk chvili hrabe a hry se neukazou. Musim nakonec v nastaveni dat clear data (jakysi reset FSD), dat opet manualni scan (contents) a pak to frci. Prusvih je, ze to musim delat pokazdy, prijdu vzdy o covery a hlavne si xbox nemuze pustit pritelka. Nesetkal se nekdo s tim? BTW: v nastaveni FSD mam nastaveno scanovani po kazdem spusteni, ale nepomaha. Diky za jakoukoliv radu, jsem z toho celkem zoufalej. P.S. Prijde mi to jako by se nejaka mala databaze (pokud teda takova je ve FSD) poskodila kazdym startem, proto pomuze clear data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 Udělej komplet reinstalaci FSD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZeDDman Odesláno Červen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 FSD preinstalovanej a nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZeDDman Odesláno Červen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 Tak jsem procetl par for a na xbox360iso jsem nasel, ze by se mohlo jednat o nejakou chybu ve FSD a staci se vratit do NXE a zpet do FSD a pomaha to. Najednou se hry v Game Library objevi. Tak kdyby nekdo neco takovyho resil tak to snad pomuze. Pockame na novou verzi FSD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 verzi fsd to nebude to by delalo i ostatnim naka chybka konkretne v tvym pripade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZeDDman Odesláno Červen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Myslim ze je problem v tom, ze kdyz bootuje FSD, tak nejdriv probehne scan library a pak az hleda zarizeni USB0, v mem pripade externi HDD v supliku. Proto staci restart FSD a hned je vse v cajku (USB0 je jiz rozpoznano a scan ma kde hledat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 to je normalni me to skenuje taky nejdriv interak pak externi a skenuje to po spusteni fsd mimochodem ty mas zaplej scan to te neotravuje to vecny skenovani ja to teda poustim manualne jen po pridani her spis bych videl problem v tom vecnym scanovani naco nema to vyznam akorat to brzdi konzoli zaskrtni vypnuti autoscanu a mas klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZeDDman Odesláno Červen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Mel sem to scanovani zaply i vyply (ted je vyply). Je to jedno, scan stejne bezi na pozadi a v mym pripade trva asi tak 5 vterin. V tom problem urco nebude. Je to zpusobeny pomalym rozpoznanim externiho harddisku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.