Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Game Library problem


Recommended Posts

Hojda. Mam cerstve RGH, FSD 2.2.275 a na hrani pouzivam externi HDD v supliku. Normalne mi z toho jde hrat, pohoda ale co me opravuje je to, ze po zapnuti konzole (externi HDD pusten a pripojen) se mi v game library neukazuje zadna hra, ani kdyz chvili pockam. Pokud dam v nastaveni manualni scan tak disk chvili hrabe a hry se neukazou. Musim nakonec v nastaveni dat clear data (jakysi reset FSD), dat opet manualni scan (contents) a pak to frci. Prusvih je, ze to musim delat pokazdy, prijdu vzdy o covery a hlavne si xbox nemuze pustit pritelka. Nesetkal se nekdo s tim? BTW: v nastaveni FSD mam nastaveno scanovani po kazdem spusteni, ale nepomaha. Diky za jakoukoliv radu, jsem z toho celkem zoufalej.

P.S. Prijde mi to jako by se nejaka mala databaze (pokud teda takova je ve FSD) poskodila kazdym startem, proto pomuze clear data.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem procetl par for a na xbox360iso jsem nasel, ze by se mohlo jednat o nejakou chybu ve FSD a staci se vratit do NXE a zpet do FSD a pomaha to. Najednou se hry v Game Library objevi. Tak kdyby nekdo neco takovyho resil tak to snad pomuze. Pockame na novou verzi FSD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je normalni me to skenuje taky nejdriv interak pak externi a skenuje to po spusteni fsd mimochodem ty mas zaplej scan to te neotravuje to vecny skenovani ja to teda poustim manualne jen po pridani her spis bych videl problem v tom vecnym scanovani naco nema to vyznam akorat to brzdi konzoli zaskrtni vypnuti autoscanu a mas klid

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu