.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 Little Big Planet PSVita -Žánr: Arkáda -Multiplayer: Až pro 4 hráče -Vyžadována paměťová karta -Využití cross-platform play Vychází 19. Září Asi nejočekávanější hra na PSVita se pomalu ale jistě blíží na naše konzolky. Opět se můžeme těšit na dobrodružství se sackboyem, které je okořeněné o spoustu úžasných vychytávek a vymožeností jako je využití multi-dotykového dispaye, multi-dotykového panelu a six-axis senzoru. Tyto faktory v Little Big Planet PSVita posouvají herní zážitek opět o kousek dál. Editace levelů je opět o něco jednodušší. Za zmínku také stojí cross-platform, díky kterému můžete hrát s hráči Little Big Planet 2 z velké konzole PS3. Potěší také možnost si zahrát levely vytvořené komunitou v LBP2. Trailer: Gameplay: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 http://playstation-vita.cz/littlebigplanet-beta#more-2101 Kdo se přihlásil ba betu LBP může vyzkoušet...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 http://playstation-vita.cz/littlebigplanet-beta#more-2101Kdo se přihlásil ba betu LBP může vyzkoušet...... nefunkční pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 nefunkční pro mě Pry to jde jen predplatitelum PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 Pry to jde jen predplatitelum PS+ to já ale jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 Podle návodu jsem zadal na PSN, nainstaloval, updatoval a zapnul. Vše v pohodě šlape. Problém je v tom, že BETA už skončila. :D Dostanete se do hry, ale ukáže vám to sackboye, který píše. "The age of the beta is over. Hope you enjoyed." :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 nehraje někdo? potřeboval bych pomoct s nějakými trofejemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 (upraveno) Já jo. Když tak si mě přidej saza73CZ. Upraveno Červen 28, 2013 uživatelem saza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 Hraje nás celkem dost. Viz. podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 aj já :D mam LBP na vitě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 K čemu jsou mi dobrý samolepky v lbp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 pro vyzdobování domečku a v někerejch levelech můžeš samolepky někam plácnout a maj i nějakou funkci či doplnjou funkčnost něčeho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 Pochopil jsem správně, že v jednomu z levelů ( nejspíš i dalších levelů) potrěbuji k 100% dokončení odehrát úroveň v co-op? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 yesss, stačí ve 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 tak na to sem zvědavej i já sám, sem už celkem dost daleko a nikde to nic takovýho nechtělo, podle mě ne, jen pro získání trofeje nebo tak .. protože co lidičky bez netu, a bez kámoše s vitou .. to by se zasekli a měli smůlu ? O:-) spíš to bejvá že ve 2 máš přistup někam kam sám nedojdeš a tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 (upraveno) Pochopil jsem správně, že v jednomu z levelů ( nejspíš i dalších levelů) potrěbuji k 100% dokončení odehrát úroveň v co-op? Přesně tak, na lbp na vitě stačí hrá pouze s jedním dalším hráčem, tam kde je zapotřebí hrát coop, je to vyznačené někde v tom levelu jako obrázek dvou sackbojů s 2x Upraveno Červenec 16, 2013 uživatelem valis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Dík za upřesnění, ale nevíte co by mi mohlo chybět v La marionetta level Swing-Bop Acrobatics, když mám 90% a prošel jsem to již několikrát a nic navíc jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 projít to bez jedinýho úmrtí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 (upraveno) Super to bude určitě tim. Odpoledne zkusím díky. EDIT: Úroveň jsme prošel bez ztráty života a stále mám jen 90%. Upraveno Červenec 17, 2013 uživatelem Tulen.mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 zdravim dohral jsem cele lbp mam tu hru rad ale zklamalo me jak je kratka (stejne porad hraju dokola nektere mise a snazim se ziskat co nejvic bodu ale vrta mi hlavou proc v trofejich mam jen 23% kdyz to mam celi dohrany :blink2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 jsou tam zapocitany i dlc, pak nejaky online trofeje atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 jaky dlc ? o.O kde ho stahnu kolik stoji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 koupíš na store, je to marvel pack a není drahej stojí asi 135kč, už nevím, jinak je tam více trofejí i za jiné úkoly než jen dohrát hru mrkni se do trofejí a u každé je napsáno zaco se dá získat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 tam mam jen samy custome pack/kit a pak sem nasel level kit god of war za 80kc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 (upraveno) je tam i ten marvel Super to bude určitě tim. Odpoledne zkusím díky.EDIT: Úroveň jsme prošel bez ztráty života a stále mám jen 90%. tak si něco zapoměl, něco někde schovanýho nebo si někde nepoužil nějaký sticker Upraveno Srpen 19, 2013 uživatelem valis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.