PEchi Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 zdar všem normálně hraju hru....vše ok..žádný problémy ani lagy ale když ji dam vypnout tak se ps3 vypne tak že 3x pípne, jakoby tvrdě....nnevíte někdo čím to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 nereknu cim to je, ale me to zas delalo u jedny hry pri spusteni (homefront) ten samej prubeh, po spusteni hry konzole zcernala, 3x pipla a vypla se... no vyresil sem to tak, ze sem hru zahodil. Tezko rict zda to bylo jen vadnym kusem nebo nejakej bug v ni... Ale asi sem ti moc nepomohl... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Červen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 no, moc sem se nedozvěděl....zajímá mě jestli je problém ve hře jako takový....a nebo jestli to nemůže taky bejt problém v mym plejnu....jedná se o hru rage..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 Přesně to samé mi začala moje ps3 dělat minulý týden, ale zajímavé, že jen při hraní LOTRu: War in the Nort :) Ale u jiných (BiA, Rapala fishing) nic. Až mi to začne dělat i u jiných her, budu mít obavy aby neodcházela do křemíkového pekla. Zatím to nijak extremně neřeším, beru to tak že je náladová jako každá lepší elektronika :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Červen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 :-D ach ty naše vymoženosti..jiný hry mi to nedělaj....ted sem otočil downpour, ten v poho....dál metal gear solid HD collection taky ok....jinak teda u Rage mě hodně zklamalo to jak se pomalu ladí textury....extrémní nedostatek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 God Raptor Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Mně to taky dělá u pár her, ale jenom někdy a to mám konzoli teprve půl roku. Určitě je to nějakým bugem v těch hrách, protože kdyby to dělala PS3, tak by to dělalo u všech her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Červen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 tak sem to částečně vyřešil....když sem ve hře....jakože přímo ingame...a nebo i když to jen pauznu...a dam vypnout...tak to takhle crashne....když ale dma pauzu....a dam quit ze hry jakože aby mě to fláklo na main menu hry...a dam vypnout....tak se vypne konzole normálně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PEchi
zdar všem
normálně hraju hru....vše ok..žádný problémy ani lagy ale když ji dam vypnout tak se ps3 vypne tak že 3x pípne, jakoby tvrdě....nnevíte někdo čím to je ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.