Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Herní myš

mabonis

Otázka

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by jste mi nepomohli vybrat herní myš. Chtěl bych si koupit nějakou tu "herní myš", cenové rozhraní, řekněme, že je jedno kolik bude stát jsem ochoten dát i kolem 3,5k, ale proč píšu. Nemůžu se rozhodnout jakou. Nestačila by nějaká třeba za 1,5k ? Nehraji FPS, takže ji potřebuji spíš na ty tlačítka.

Děkuji předem za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Měl bych ještě jednu otázku a nechci kvůli tomu zakládat nové téma. Přijde mi, že můj počítač už nestačí ( není se čemu divit ).

Tak bych se chtěl zeptat co bych měl koupit jako první pro vylepšení počítače pro hry.

Sestava následující:

CPU: intel pentium Dual Core-2160 1.8 GHZ

GPU: Nvidia GeForce GTS 250 512mb

RAM: 2GB

Stačilo by dokoupit RAMky ?

Jaký je váš názor s čím bych měl začít ?

Odkaz ke komentáři

• 0
Měl bych ještě jednu otázku a nechci kvůli tomu zakládat nové téma. Přijde mi, že můj počítač už nestačí ( není se čemu divit ).

Tak bych se chtěl zeptat co bych měl koupit jako první pro vylepšení počítače pro hry.

Sestava následující:

CPU: intel pentium Dual Core-2160 1.8 GHZ

GPU: Nvidia GeForce GTS 250 512mb

RAM: 2GB

Stačilo by dokoupit RAMky ?

Jaký je váš názor s čím bych měl začít ?

Pre vylepsenie PC pre hry potrebujes vymenit vsetko (samozrejme ak nechces mat neustale obmedzenia settingov v hrach). Takze ako napisal Nanaki: Kup novy PC.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak jinak. Co bych měl obměnit, abych dosáhl lepšího výkonu ve hře. Nejde mi tolik o grafiku v pohodě mi stačí medium detaily, jde mi spíš o hratelnost, propracovanost a příběh. A má otázka zní, který komponent by mi teď nejvíc pomohl vylepšit výkon.

Odkaz ke komentáři

• 0

Hratelnost, propracovanost a příběh vůbec nesouvisí s náročností hry. Tedy si vol lepší hry.

Ale je mi jasné, že jsi to takhle nemyslel. Důvod, proč jsme všichni řekli stejnou věc je jasný. Sestava musí být vyvážená. To je základ. I když si koupíš dobrou grafickou kartu, bude ti systém blokovat procesor a naopak. V případě takového postupného upgradu nakonec můžeš zaplatit mnohem víc, než když si pořídíš počítač zcela nový.

Proto bych osobně si spíš nechal, co máš a hrál starší hry a časem bych si ušetřil na nové železo. Hry neutečou, dají se hrát později. Nebo si koupil konzoli, ta obvykle je na úrovni "medium" a stojí mnohem méně.

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak jinak. Co bych měl obměnit, abych dosáhl lepšího výkonu ve hře. Nejde mi tolik o grafiku v pohodě mi stačí medium detaily, jde mi spíš o hratelnost, propracovanost a příběh. A má otázka zní, který komponent by mi teď nejvíc pomohl vylepšit výkon.

Ako pise Nanaki, tak vykon PC nie je o hratelnosti, prepracovanosti a pribehu. Hry su na tom konkretnom PC o plynulosti, cize kolko fps. Ked je v PC uz starsi, menej vykonny HW, tak v hrach musis znizovat, resp. vypinat moznosti v obrazovom settingu, aby si tu hru vobec mohol aj hrat! Zas po vizualnej stranke uz to nebude ono, ked ta hra umoznuje aj ovela lepsi vizualny zazitok.

Ja som si tiez pred nejakym mesiacom sam zlozil nove PC, bez grafickej karty....az teraz o tyzden vychadza mnou vyhliadnuta MSI N670 PE 2GD5/OC http://sk.msi.com/product/vga/N670-PE-2GD5-OC.html samozrejme, ze kazdy si kupi grafiku podla svojich moznosti (tato grafika ma uz cenu na eshopoch, okolo 400€). Na hry taketo PC, co som poskladal, bude dobre aj o 3-4 roky.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu