Jump to content

Question

Posted

Dobrý den,

chtěl bych se s Vámi podělit o svůj problém, jelikož si opravdu nevím rady. Vlastním PSP 3004, 4GB, flashnuto na 6.39 pro B6. Včera jsem hrál GoW:GoS a zničehonic mi PSPs zhaslo. Nešlo znovu zapnout. Tak jsem PSP strčil do sítě a normálně šlo. Ještě jednou jsem zkusil PSP zapnout s tou baterii, a bezúspěšně. Takže jsem usoudil, že je v háji baterie. Tak jsem si prostě vzal náhradní a hrál dál s tím, že si další den objednám novou náhradní. Ale druhý den jsem opět hrál (Angry Birds) s druhou baterií, a PSP mi zhaslo znovu. Zkusil jsem PSP zapnout a nic. Strčil jsem ho do sítě a jelo normálně. Od té doby mi ani na jednu baterku nejede. Navíc teď, když dám PSP do sítě, a zhruba 5 minut s ním něco dělám, např. hraju, tak zhasne a nejde zapnout. Musím vyndat z nabíječky a znovu zastrčit a zapnout jde. Ale zas tak na 5 minut... Na obrázku je vidět, že když dám PSP do sítě na nabíječku, přestože je v něm baterka, tak ji PSP jakoby nevidí, ale přesto změní ikonku ze zelené na oranžovou při vložení baterky...

Myslím, že mám nějaké vadné PSP :(

Žádám Vás tedy o radu, co by s tím PSP mohlo být. Možná problém v napájení? Když ho dám do sítě, tak jede, ale jen těch 5 minut. Je to opravdu divné. Asi napíšete rady typu pošlete to na reklamaci, ale to se mi nechce, chtěl bych prostě vědět, v čem je problém :(. Předem Vám děkuji za odpovědi.

post-64879-14687160676234_thumb.jpg

1 answer to this question

Recommended Posts