Flack Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Chci si zahrat hru Mafia 2, ale ač je to pry v cestine, jede mi to rusky. cetl jsem, ze je potreba zmenit lokalizaci na ceskou. Jak to v RGH menu (FSD) prosim provedu? Diky moc :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 neprovadi se to v menu FSD ale v menu normal dashboardu NXE. tam mas settings, console settings a region nebo neco takovyho.. a das cz a cz.. ale mozna ze mas jinou verzi mafie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 mafie je puvodnim jazyku rusky musiš v menu hry,já jsem to tam taky tak měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 mafie je puvodnim jazyku rusky musiš v menu hry,já jsem to tam taky tak měl a proc kdyz je teda rusky tak ja sem nic v menu hry nenastavoval.. mrkni na to nastaveni regionu konzole, pak to co psal v menu hry a nebo je vic verzi hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Červen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 Mam to primo z ceske verze s tim, ze kdyz naskoci cestina, ma se dat region cz. jak se dostanu do normalniho menu z fsd? :D A jinak : Kde tam v menu? Azbuku zvladam jen trochu, ale projel jsem vse a nenatrefil v menu na vyber jazyka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 zmacknes tlacitko guide a das xbox home a pritom drzis RB a nebo nemusis rb a najedes doprava na zalozku settings............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.