Flack Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Chci si zahrat hru Mafia 2, ale ač je to pry v cestine, jede mi to rusky. cetl jsem, ze je potreba zmenit lokalizaci na ceskou. Jak to v RGH menu (FSD) prosim provedu? Diky moc :bash: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_ Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 neprovadi se to v menu FSD ale v menu normal dashboardu NXE. tam mas settings, console settings a region nebo neco takovyho.. a das cz a cz.. ale mozna ze mas jinou verzi mafie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 mafie je puvodnim jazyku rusky musiš v menu hry,já jsem to tam taky tak měl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_ Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 mafie je puvodnim jazyku rusky musiš v menu hry,já jsem to tam taky tak měl a proc kdyz je teda rusky tak ja sem nic v menu hry nenastavoval.. mrkni na to nastaveni regionu konzole, pak to co psal v menu hry a nebo je vic verzi hry.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flack Posted June 18, 2012 Author Report Share Posted June 18, 2012 Mam to primo z ceske verze s tim, ze kdyz naskoci cestina, ma se dat region cz. jak se dostanu do normalniho menu z fsd? :D A jinak : Kde tam v menu? Azbuku zvladam jen trochu, ale projel jsem vse a nenatrefil v menu na vyber jazyka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_ Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 zmacknes tlacitko guide a das xbox home a pritom drzis RB a nebo nemusis rb a najedes doprava na zalozku settings............ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts