Flack Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2012 Chci si zahrat hru Mafia 2, ale ač je to pry v cestine, jede mi to rusky. cetl jsem, ze je potreba zmenit lokalizaci na ceskou. Jak to v RGH menu (FSD) prosim provedu? Diky moc :bash: Citovat
dany_ Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2012 neprovadi se to v menu FSD ale v menu normal dashboardu NXE. tam mas settings, console settings a region nebo neco takovyho.. a das cz a cz.. ale mozna ze mas jinou verzi mafie :) Citovat
Carl Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2012 mafie je puvodnim jazyku rusky musiš v menu hry,já jsem to tam taky tak měl Citovat
dany_ Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2012 mafie je puvodnim jazyku rusky musiš v menu hry,já jsem to tam taky tak měl a proc kdyz je teda rusky tak ja sem nic v menu hry nenastavoval.. mrkni na to nastaveni regionu konzole, pak to co psal v menu hry a nebo je vic verzi hry.. Citovat
Flack Odesláno Červen 18, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červen 18, 2012 Mam to primo z ceske verze s tim, ze kdyz naskoci cestina, ma se dat region cz. jak se dostanu do normalniho menu z fsd? :D A jinak : Kde tam v menu? Azbuku zvladam jen trochu, ale projel jsem vse a nenatrefil v menu na vyber jazyka. Citovat
dany_ Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2012 zmacknes tlacitko guide a das xbox home a pritom drzis RB a nebo nemusis rb a najedes doprava na zalozku settings............ Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.