trpajzl Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Ahojte,prosím někoho kdo by unbricknul bratrovo PSP 2004 date code 7C. Děkuji předem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trpajzl Posted September 10, 2012 Author Report Share Posted September 10, 2012 To nikdo opravdu neumí unbrick a všichni komu se to stane vyhazujou svoje oblíbené pspéčko do popelnice? :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taxik Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Kolik by si za to byl ochotný dát? Nikdy jsem neubrickoval cízí PSP odeslané na dálku, ale pandoru a MMS mám a u kámoše vše OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trpajzl Posted September 10, 2012 Author Report Share Posted September 10, 2012 Nevím kolik si za to normálně berou borci když to někomu někdo dělá,ale když jsem psal do jednoho velkýho servisu v Praze,tak mi odpověděli že 1000 kč,tak jsem řekl děkuji nechci,to raději koupím nový psp! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trpajzl Posted September 10, 2012 Author Report Share Posted September 10, 2012 klidně bych dojel,kdybys nebyl odněkud z velké dálky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taxik Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Osobně asi určitě ne, jsem z Prahy a v tvém profilu koukám že si z Brna. Za 1000,- dělaj jen drahé "profesionální" servisy. Já bych ti to unbricknul za 2 stovky pokuď se teda tady neobjeví nějaké jiné nabídky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trpajzl Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 Do Prahy pojedu asi za 14 dní,ale to nevím najisto. No mě nikdo jinačí nic nenabídl,takže bych se příští týden ozval a domluvili se napevno,pač i s poštovným to přijde o polovičku laciněji. Zatím díky moc! ozvu se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trpajzl Posted October 19, 2012 Author Report Share Posted October 19, 2012 Čau,předem bych se chtěl omluvit že píšu až teď. Byl jsem měsíc mimo. Jinak psp si bratr vyřešil sám,ale díky ještě jednou za tu nabídku před tím. Měj se a hodně propařených hodin u psp :-) ahoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts