Jump to content
  • 0

Zrušení ext3 oddílu,přerozdělení int.pam. a jakou ROM?Help!

merkurer

Question

Zdravím ! Tak mi to po delší době nedá a zase mám nutkavou potřebu něco v mobilu měnit O:-) Tentokrát se jedná o to, že telefon se už celkem laguje a nemám už v něm ani aktuální CM7. Takže první věc, která mi vrtá hlavou je jak zazálohovat apps z ext3 oddílu ( pro přesun tam používám s2e ) tak, abych je po nahrání nové rom a přerozdělení vnitřní paměti mohl do ní ( vnitřní paměti ) bez úhony ( včetně linků na market, nastavení, dat, atp... ) obnovit ? Druhá věc - samotné přerozdělení vnitřní paměti - doporučujete postupovat podle tohoto návodu ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1233340

. A jaké kapacity by jste čemu přidělili v případě flashování cm7.2 stable ? Takové, jaké tam byly doporučovány u cm7 ( přímo v tom návodu na přerozdělení ) ? Třetí dotaz - Jakou rom ( spíše verzi CM ) ? Myslíte, že nová CM7.2 na WF je v pohodě ( když pořád nesleduji night verze ) ? Kdesi jsem na ni viděl i nějakou kritiku, ale ne konkrétně pro WF, takže nevím, či do ní jít, nebo ne. A čtvrtý, snad poslední dotaz - jak by jste se pak zbavili ext3 oddílu na kartě ? Normálně přeformátovali na fat32 a spojili s další kapacitou karty ? Díky předem, merkurer

EDIT:Na mé otázky očividně nikdo nezná odpověď, takže jediným řešením asi bude zkoušet ( zkusit prve zálohu titanium backup a pokud by obnovení nedělalo dobrotu, tak vše ručně znova nainstalovat ( např. s pomocí appbrain, který tenhle proces alespoň trochu ulehčí )...). Na takovéto experimentování teď však nemám tolik času, ani chuti, tudíž na to zatím kašlu a nechávám to tak ( dokud to ještě jede celkem obstojně, nebo se na to vrhnu až nebudu vědět co s časem...)... Kdyby se však mezitím našel někdo, kdo by věděl přesně jak na to, tak bych byl samozřejmě rád, kdyby poradil... Díky předem, merkurer.

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet