Rendy93 Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Caute dneska sem zjistil ze se mi 17/6 nekdo vlezl na xbox live ucet a ukradl mi minimalne 2K M pointu . Pokud bych si nevsiml ze mam zniceho nic Fifa 12 Gcka tak bych to ani nezjistil . Vubec nechapu jak to mohl zjistit to heslo . ? nejake rady apod.. Uz sem si udelal ze sem presunul ucet na jiny live ID + zmenil ucet atd.. a chci se zeptat nedalo by se nejak zjistit IP adresa na ktere se ten muj ucet v ten den zrovna pripojil. Ten den sem na xbox nesel ( ucil jsem se na ustni zz ) Podle IP adresy by uz pro me nebyl problem si najit okruh popr. adresu toho ♥♥♥♥a ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 A pak zjistíš, že ten někdo bydlí v Číně. každopádně, problémy podobného druhu je ideální řešit přímo přes MS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rendy93 Posted June 19, 2012 Author Report Share Posted June 19, 2012 Udelal jsem nasledne kroky . Nastavil vyzadani ostatnich konzoly heslo . Zmenil heslo ( heslo kombinace malych velkych pismen a cislic .. Zmenil Live ID ( mail ) Je to dostacujici aby se tam zas nedostal ? Ale proste mi nejde do hlavy jak se nekdo moze dostat na muj xbox live ucet kdyz to heslo bylo nesmyslna kombinace prehazanych cisel od 0-9 a mail ktery uz roky nepouzivam jen sem tam mel xbox. Ale beru to tak este ze mi tam nevlezl o den driv to sem tam mel 8K MS bodu ... Nakonec sem este zistil ze si kupoval jakesi zlate balicky do her ale jake hry mi to nereklo .. ( ze nejsou uz k dispozici ) podle toho usuzuji ze to nebyl zamer okradnuti ze si chtel neco koupit ale spis jen aby mi uskodil .. Este sem zjistil ze si ten doticny pridal do friends nejakeho Siyco69 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dilinja Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Ja bych potreboval prave opak. Nevite kdo by mi mohl nabourat ucet? Bohuzel jsem zapomel heslo a za boha si nemuzu vzpomenout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rendy93 Posted June 20, 2012 Author Report Share Posted June 20, 2012 Zkus reqovernout pass tam urcite neco takoveho bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dilinja Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 recover je mozny ale bohuzel neznam ani odpoved na moji bezpecnostni otazku, dalsi uz je jenom kontaktovat podporu s vyplnenym dotaznikem kde si uveri jestli si skutecnej. Bohuzel pri zalozeni live id jsem zadaval adresu z londyna kterou si nepamatuju takze tech udaju pro overeni moc nemam :) acc mam pres pet let. Nerad bych prisel o veci co jsem si koupil a hlavne cca 30k gamescore :) Koupil jsem si novy xbox takze jsem pouzil flashku pro presun bohuzel po me chce opet heslo v nove conzoly... nemate jeste nejake dalsi napady? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinoinf Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 ß č ěî˙ äĺâóřęŕ čńęŕëč ńňŕđűé ôčëüě č íŕáđĺëč â äĺáđ˙ő číňĺđíĺňŕ íŕ ęčíîňĺŕđň ňóň Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts